Ne zanima je estrada: Kćerka Saše Popovića se nikad ne pojavljuje u javnosti, a evo kako ova ljepotica izgleda i čime se bavi!

46

Saša Popović decenijama je u poslu kojim se i dan danas bavi, a dok se o njegovom poslovnom životu gotovo sve zna, čelnik “Granda” privatni život čuva daleko od očiju javnosti. On i njegova supruga sa javnošću dijele tek toliko da javnost povremeno sazna neku pikanteriju iz bračne zajednice.

Međutim, o kćerki Aleksandri Saša Popović gotovo nikada ne govori. Ono što se zna jeste da Aleksandra ima 21 godinu, a uopšte je ne interesuje šou-biznis, kojim se bave njeni roditelji.

Ona nije kao mnoge druge djevojke, a to dokazuje i podatak da 18. rođendan nije željela da organizuje glamurozno, niti sa prevelikim brojem ljudi, o čemu je Saša samo jednom pričao.

– Ja sam je pitao da li hoće neko veće slavlje, ali ona je željela da sa nekoliko svojih drugarica i u krugu porodice obilježi taj dan. Mi smo jako lijepo proslavili njen 18. rođendan, fino, tiho, bez ikakve pompe. Ona ne puši, ne pije, ne dr.gira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče – rekao je tada Saša.

Popović je prihvatio i Suzaninog sina Danijela kao svoje dijete. On je završio studije tonske režije u Sloveniji i već godinama radi u „Grandu“.

Popović i Suzana su presrećni zbog činjenice da djeca žele da ostanu u Srbiji, te da su izrazili želju da jednog dana žive blizu njih na Bežanijskoj kosi. Koliko je ne interesuje popularnost govori i činjenica da se nigdje ne pojavljuje sa roditeljima, a u medijima postoji svega nekoliko njenih fotki.

– Naša kćerka Aleksandra je jedna divna djevojka koja završava IT akademiju, ima svoju najbolju drugaricu Kaću i jedan lijep privatan život, za koji uvijek kaže da želi takav i da ostane – kazao je Saša za “Blic” jednom prilikom.

Izvor: Republika.rs