Paćenica koja juri za mnom: Scena u Zadruzi o kojoj region ne prestaje da bruji – komentari su žestoki!

142

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” Marko Miljković i Luna započeli su svađu zbog ljubomore koju Đoganijeva osjeća prema Jeleni Pešić, a kako komentarišu korisnici društvenih mreža, ova njihova svađa je dokaz da se ponavlja historije iz “Zadruge 1” i da veza ovo dvoje rijaliti učesnika sigurno neće opstati.

Marko Miljković je tvrdio da Luna pravi dramu oko gluposti, te da on nikome ne daje povoda za ljubomorom.

– Ja stvarno ne vidim što si ti sa mnom. I dalje ne shvatam što si sa mnom. Ti mene dovodiš do ludila da bih ja izudarala sve oko sebe. Ti si toliko hladnokrvan i ravnodušan. Ne mogu da shvatim da neko može tako. Meni je žao što ja nisam takva. Mene to ubija, sve mi se u meni zvrne, vrišti mi se nasred onog stola – govorila je Luna Marku, na šta je odmah on imao odgovor.

– Ti si nekom dala za pravo što se pričaju takve stvari. Dobro znaš šta sam radio zbog tebe. Treba da promijeniš svoje ponašanje i da ugasiš malo bezobrazluk, nema potrebe da budeš bezobrazna kada si svojim ponašanjem uništila neke stvari. Družio sam se sa Jelenom, ništa nisam imao više s njom, ne družim se iz poštovanja prema tebi, za 50 godina nema razloga da ne sjednemo ona i ja i smijaćemo se ovome – pričao je Marko, pa nastavio:

– Najbolje da smo na ovom svijetu samo ti i ja. To je katastrofa. Moraš da razumiješ. Raskini, nemoj da budeš paćenica koja juri za mnom! Kraj, a ne da mi praviš ovdje glavobolje za glupost i bez potrebe. Ne družim se sa djevojkom već dva mjeseca. Jesam li spomenuo tog Gastoza i te neke priče? Da li pričam? Hoćeš li da krenem da pričam? – rekao je Marko, a ova scena u “Zadruzi” ne prestaje da se komentariše.

Naime, na Jutjubu mnogi komentarišu da Luna i Marko nemaju nikakvu budućnost, te da to dokazuju svakodnevnim svađama u rijalitiju i da je ona ponovo počela da pravi iste ljubomorne scene, kao što je to radila u prvoj sezoni “Zadruge” dok je još bila u ljubavi sa Slobom Radanovićem: ” Marko svaka ti čast, ali ja ovo ne bi izdržao ni minut”, “nema od njihove veze ništa”, “ljubav sa Slobom je bila jača”….

Izvor: Blic