Mirza i Maid čine sve što je u njihovoj moći da spase grad!

452

1969404_622862814466062_5016613542462952484_n

Mirza Selimović, momak iz Srebrenika i njegov kolega i prijatelj prije svega Maid Hećimović iz Orašja, poznati su širom Balkana po veselom duhu ali i mnogo dobrim glasovnim sposobnostima.

Odlične glasovne mogućnosti, nakon što su obojica pokazali u show-u ZMBT, Maid je pokazao i u X Factor-u, na kojem je osvojio slavno treće mjesto, a Mirza se i dalje takmiči u najpopularnijem srbijanskom show-u, odnosno Zvezdama Grand-a.

Osim što su vrhunski pjevači solisti, oni su i veliki ljudi u pravom smislu te riječi.

Otkako je našu državu, te susjednu nam Srbiju pogodila ova katastrofa sa poplavama i klizištima, Maid svim silama pomaže svom rodnom gradu Orašju, gradu u kojem je odrastao, i u kojem još uvijek živi sa porodicom, tako što pokušava spriječiti izlijevanje Save.

Jučer, u pomoć mu je stigao i Mirza Selimović sa svojim prijateljima, i oni zaista čine sve što je u njihovoj moći da spase kako ovaj grad, tako i one druge najugroženije, što je složit ćete se sa nama za svaku pohvalu!

Ukoliko ste i vi voljni pomoći, pridružite im se jer vjerujemo da će još radne snage dobro doći.  Spasimo domovinu, pomozimo drugima, budimo ujedninjeni kao nekada, budimo ljudi!

E. Dautović