Otkrivamo šta se desilo sa najvećom Grand ljubavi: Gdje su Rada i Haris?

105

Vanredne mjere koje su sprovedene u cijelom svijetu zbog pandemije koronavirusa bile su kobne za mnoge veze, ali ne i za romansu Rade Manojlović i Harisa Berkovića.

Naime, iako su i njih dvoje neko vrijeme zbog novonastalih okolnosti bili razdvojeni, pa se spekulisalo da im je ljubav na ispitu, pjevačica za Kurir Stars otkriva kako sada stoje stvari.

– Vjerovali ili ne, Haris je sa mnom. Nismo raskinuli i nemamo turbulencije u vezi. Korona nas je u stvari zbližila – hvali se Rada na početku razgovora za Kurir Stars.

Nedavno je opisala kako joj snimanje emisija nimalo ne nedostaje, ali da joj teško pada što nema koncerte. Kako kaže, na sceni je svoja na svome, ne brine šta će reći, ni da li joj se razmazala šminka, već se osjeća kao kod kuće. Ipak, umjesto toga, Rada trenutno uživa u pravom domu, u rodnom Četerežu, sa svojom porodicom. Društvo joj prave tata Rade, sestra Marija, maćeha Suzana i njena djeca, s kojima zajedno obavlja kućne, ali i seoske poslove. Prije nekoliko dana obilježili su i Praznik rada, a prednost je ta što imaju veliko dvorište u kom su mogli da prave roštilj i uživaju.

– Prvi maj smo proslavili porodično, kod kuće, u selu. Tu su mi tata, sestra, njen dečko, Suzana, njen sin i snajka sa djecom. Uživamo u dvorištu, suncu, seoskim poslovima, a ja sam mikrofon zamijenila varjačom i stonim tenisom. Kada korona prođe, očekujem barem da se prijavim za neki egzibicioni turnir, ako to uopšte postoji, pa da vidite da nije šala uopšte – dodaje Rada.