Incident u Milanu: Hrvat u gaćama bježao od prostitutke koja ga je pokrala

209

djecak_mladic_nasi_518699S1

– Dođite, dečko u gaćama crvenih očiju izbezumljeno trči po ulici i vapi da mu se pomogne, bio je poziv u pomoć koji je rano ujutro dobila policija od stanara iz ulice Via Fratelli Bronzetti u Milanu.

Polugoli mladić je 21-godišnji Hrvat koji se bavi modelingom, a koji je, nakon večeri provedene u društvu 20-godišnje prostitutke iz Kameruna, u sekundi postao žrtvom nasilnog razbojništva. Mlada dama ga je pokrala i poprskala sprejom.

A dok je na ulici pokušavao objasniti pristigloj policiji šta ga je snašlo i ko je krivac za incident, istražitelji i vatrogasci satima su pokušavali doći do 20-godišnje Kamerunke koja se u stan doslovno zabarikadirala. Policajci su bili pred vratima stana, a vatrogasci na vatrogasnoj dizalici da bi preko balkona ušli u stan.

Vidjevši da je stjerana u kut, djevojka je ipak otvorila vrata. Na policiju se obrušila šakama, nogama, ali i zubima. Pokušavala ih je ugristi, a jednog od policajaca, također, baš kao i Hrvata, pošpricala je sprejom po očima.

– Upoznao sam je u klubu. Malo smo pričali i ljubili se. Kliknuli smo na prvu. Pitala me bih li s njom kući. Došli smo do vrata stana i odmah sam osjetio peckanje u očima. Drugog se ne sjećam. Kad sam se probudio, nisam imao ni mobitel ni novčanik – ispričao je ukratko istražiteljima prestravljeni 21-godišnji Hrvat.

Njegova priča donekle drži vodu s obzirom na to da su njegove stvari kasnije i pronađene u stanu Kamerunke koja se uporno odbijala legitimirati i reći kako se zove. Na kraju je prevezena u psihijatrijsku bolnicu.

– Od prostitucije je sebi luksuzno opremila stan – kažu komšije.