Bruka! Vesna Pešić prostački izvrijeđala Novaka Đokovića: On je neškolovani primitivac!

204

Bivša političarka Vesna Pešić odavno ne bira ni metu napada, niti riječnik kojim omalovažava neistomišljenike. Ona se sad obrušila na teniskog šampiona Novaka Đokovića, kome je uputila oštre uvrede i poručila da je – primitivac!

– Primitivac, nažalost. Igra odlično, ali neškolovan… Đoković ne mora nigdje da putuje, ako je vakcina uslov, neka sjedi kod kuće – tvitovala je ova sociološkinja povodom izjave Đokovića da nije zagovornik vakcinacije i da će dobro razmisliti da li će primiti vakcinu protiv koronavirusa.

Ona je usput potkačila i Novakovu suprugu: – Vjerovatno je neku glupost čuo od Jelene, a on misli da je mnogo pametno pošto samo lupa loptu.

Predsjednik SPAS i bivši vaterpolista Aleksandar Šapić smatra da je Vesna Pešić vrijeđanjem teniskog asa više rekla o sebi. – Javno etiketiranje bilo koga i na bilo koji način daje bolju sliku o onome ko to radi. Ne želim njome da se bavim, baš kao što sam to propustio i kad je mene etiketirala – poručio je Šapić.

Član GO SNS Bratislav Jugović naglašava da se nijedan narod nikada ne bi izjasnio da ga predstavlja Vesna Pešić:

– Isto tako ne postoji narod koji ne bi propustio šansu da ga predstavlja Novak Đoković. Postoji građanka Srbije koja ne može da oprosti Đokoviću što je srpski teniser. Imam utisak da mnogi ne mogu da mu oproste ni ogromnu donaciju Srbiji u ratu sa kovidom-19. Da je Novak u sukobu sa Vučićem, niko ga iz Tviter opozicije ne bi kritikovao.

Potpredsjednik SPS Đorđe Milićević kaže da je Pešićeva odavno prevazišla pristojnost. – Povod za ovaj njen izliv je Đoković, koji nije bio zlonamjeran u kritikovanju eventualne vakcine ili stava doktora Predraga Kona. A sam riječnik Vesne Pešić odavno prevazilazi vokabular pristojnog političkog komuniciranja – smatra naš sagovornik.

.

.

Kurir