Tina Duta: NOSIM SAMO „GUCCI“ I „D&G“

185

6apsarafilmtelevisionpg

MADA SMO POPULARNU INDIJSKU GLUMICU TINU DUTU U „ODBAČENOJ“ KOJU IMAMO PRILIKE GLEDATI NA OBN TV NAVIKLI DA KAO ICHU NAJČEŠĆE VIDIMO U TRADICIONAL¬NOJ INDIJSKOJ NOŠNJI, KOJA PODRAZUMJEVA RA-ZNOBOJNE SARIJE, NAKIT I ŠMINKU PRIMJERENE FOLKLORU NJENOG NARODA, GLUMICA TINA DUTA U ST-VARNOSTI, IPAK, SASVIM JE OBIČNA DJEVOJKA. SLABA NA KRATKE SUKNJE, ŠORTSEVE OD DŽINSA I LEŽERNE MAJICE. U GARDEROBERU, MEĐUTIM, IMA MNOGO BRENDIRANIH HALJINA, JER POSAO KOJIM SE BAVI OD NJE ZAHTJEVA GLAMUROZNE TOALETE. A ONA, BAŠ KAO I SVAKA ŽENA – OBOŽAVA DA IH NOSI. SERIJU ODBAČENA MOŽETE PRATITI NA OBN TV O D PONEDJELJKA DO PETKA U 22:00H; SUBOTOM I NEDJELJOM U 20:00H

Njena modna filozofija zasniva se na tome da ne treba robovati tren¬dovima, već nositi ono u čemu se osjećaš udobno i opušteno. Sama bira svoju odjeću, omiljeni modni period su joj osamdesete, najviše zbog veselih boja, koje zrače opti¬mizmom i pozitivnom energijom, ali i neodoljivih frizura, čiji stil najčešće i sama imitira. Na pitanje, za koju priliku se najteže sprema, Tina uz osmjeh odgovara – Za moj rođendan!

Volite li nakit?

– Obožavam nakit. Ne mogu da zamislim da sam napus¬tila kuću bez narukvica, velikih naušnica, neke lepe ogrlice i sata. Satove naročito volim. Nedavno sam sebi kupila jedan od 15 hiljada dolara. Na njima nikada ne štedim. Imam ih mnogo, a većina su „Di¬orovi“ ili „Chopardovi“.

Da li nosite markiranu garderobu?

– Imam mnogo brendirane garderobe u ormanu. Najviše je haljina, i sve su ili „Guccijeve“ ili „Dolce i Gabbanine“. Oboža¬vam evropski stil, i eleganciju. Nar¬avno, to su haljine za „crveni tepih“, volim da kupujem i odjeću iz komer-cijalnih tržnih centara, a omiljeni brendovi tog tipa su mi „Forever me and forever you“.

Koje su vam omiljene destinacije za kupovinu?

– U Indiji postoji samo jedno mjesto gdje idem u shopping, a to je mumbajski tržni centar „Palad¬ijum“. U insotranstvu pazarim na¬jčešće u Bangkoku, jer ima najbolju i najraznovrsniju ponudu garderobe koja me zanima.

Šta najviše volite da oblačite?

– Najudobnije se osjećam u šortsevima od teksasa i kratkim haljinama, pa njih najčešće i nosim.

Bez čega ne napuštate stan?

– Bez mojih „Louis Vuitton“ naočala, torbice, kreditne kartice, maskare, balzama za usne, četke za kosu, dezinfekcionog sredstva za ruke i maramica.

Omiljeni parfem?

– „Dolce i Gabbana“, „Ver¬sace“ i „Victoria s Secret“.

Najdraža boja?

– Crna.

U ormanu trenutno najviše imate…?

– Kratkih haljina.

Da li ste do sada imali neki modni promašaj?

– Nisam, zato što u iz¬boru odjeće uvijek pratim svoje raspoloženje i to kako se osećam u noj. Ipak, ne podnosim muškarce u suviše uskim majicama i farmeri¬cama, kao ni žene obučene u odjeću koja ne pristaje njihovom fizičkom izgledu. Loš ukus ćete uvek pre¬poznati po tome što izgleda jeftino i neprirodno.