NIJE ROĐEN ZA OZBILJNE VEZE

188

ÇAĞATAY ULUSOY NA NAŠE MALE EKRANE STIGAO JE ZAHVALJUJUĆI SERIJI „DJEVOJKA IMENA FERIHA“ KOJA SE EMITUJE NA OBN TV A KOJA JE ZA KRATKO VRIJEME OSVOJILA SRCA GLEDALACA U NAŠOJ ZEMLJI.
PREKO NOĆI OD ISKLE¬SANOG MANEKENA POSTAO JE GLUMAČKA NADA KOJA OBEĆAVA. KOLIKO MU JE IZ¬GLED POMOGAO U OSVAJANJU PUBLIKE, PRETEŽNO ŽEN¬SKE, GOVORI SVE VEĆI BROJ NEPRISTOJNIH PONUDA NAVALENTNIH DJEVOJAKA.

yhxoc3bfytheyexy

Iako se djevojke lako zaljubljuju u njega idealizujući ga kroz njegove uloge, glumac priznaje da nije „ig¬rač“ na duge ljubavne staze.

– Titula slavnog glumca omogućuje mi da lakše prilazim ženama, ali to nije garancija sreće. Kada se upus¬tim u vezu svjestan sam da ona neće imati sretan kraj, jer da bi se iz ro¬manse izrodilo nešto ozbiljno morao bih da porastem i postanem neko drugi. To se do sada nije dogodilo. Moj problem je to što svaku devojku sa kojom sam duže u vezi počnem da odbacujem jer mi vremenom dosadi – rekao je Ulusoy koji nesumnjivo posjeduje snažan erotski kapital. Međutim, sa godinama, kako kaže, počeo je da ga pametnije koristi.

– U početku mi je bilo zanimljivo da paradiram bez majice, posmatrajući poglede žena. Bio sam svjestan moći koje moje tijelo ima na publiku, ali sada sve više shvatam odgovornost a izgled mi postaje opterećenje. Počeo sam da razmišljam o tome šta je na ženi seksi, a ne samo kako ja da budem privlačan. Okrećem se ka tuđim potrebama, a mislim da je to dobar napredak ka tome da jednog dana možda i zasnujem ozbiljnu bračnu zajednicu – priznaje on.

Zahvaljujući svakodnevnom vježbanju danas ima tijelo Apolona, koje ga scenaristima preporučuje za uloge i vruće scene.
– Iz serije u seriju njegov izgled prvlači veliki broj publike a žene su sve navalentnije i agresivnije, ali kako kaže sa sa tim nema problema.
Popularna serija koju možete pratiti od ponedjeljka do petka od 20h u programu najgledanije tv u BiH OBN ulazi u svoju završnicu.