NEVIĐENO! PROCURIO KLIP: SVE se vidi – Janjuševe AKCIJE U GARDEROBERU: Ana Korać, Ivana Šopić, Maja…

96

Marko Janjušević, aktuelni učesnik “Zadruge”, proslavio se u prvoj sezoni ovog rijalitija tako što je pobegao iz istog, oko mesec dana pred finale i to zbog Ane Korać, sa kojom je u toj sezoni bio nerazdvojan, pa se šuškalo da se zaljubio do ušiju.

On je nakon bežanja iz rijalitija u prvoj sezoni, dobio ponovo priliku od produkcije da učestvuje, te su ga pozvali i u treću sezonu, u kojoj se zbližio prvo sa Ivanom Šopić, koja je priznala da su se razvile emocije između njih dvoje, koje prelaze prijateljstvo, nakon čega su se udaljili.

Janjuše je sada u sličnim prijateljskim odnosima sa Majom Marinković sa kojom, uprkos svima osudama zbog njegovog bračnog stanja, nastavlja da se ne razdvaja od ove atraktivne zadrugarke, pa je i Luna Đogani, njihova cimerka rekla da oni imaju nešto više od prijateljstva, a David Dragojević je otvoreno rekao da se vidi flert, ali se iskusno kriju.

Tim povodom, jedna stranica na Instagram društvenoj mreži koja verno prati učesnike je napravila kompilaciju klipova koja je postala pravi hit na internetu sa nazivom “Janjuš i prijateljice iz garderobera”.

Kompilacija sadrži sva Janjuševa okupljanja sa svojim prijateljicama u garderoberu uz simpatičnu muziku.

Pogledajte sami u klipu ispod teksta.

Srbija Danas