ZVIJEZDA „SULEJMANA VELIČANSTVENOG“ KOJI SE EMITUJE NA OBN TV ZAGOSPODARILA DRUŠTVENIM MREŽAMA“

183

VIŠE OD DVA MILIONA FANOVA NA FACEBOOOKU I TWITTERU

Meryem-Uzerli-Feet-901239

Dok svi sa nestrpljenjem iščekuju posljednu klapu, posljednje sezone serije „Sulejman Veličanstveni“ koja se trenutno emituje na najgledanijoj TV U BiH OBN, onu u kojoj će se glumica Mejrem Uzeli vratiti na male ekrane, ona porodiljski staž provodi uglavnom na društvenim mrežama.

Ako bi se za nekoga mogao upotrijebiti termin „slava preko noći“ onda je to svakako ova tridesetdvogodišnja lavica turskih korijena a njemačkog porijekla. Na obali Bosfora osvanula je bez poznavanja maternjeg jezika a za svega nekoliko mjeseci postala je najtraženije tv lice svog podneblja a i šire. Hurem joj je donijela slavu, bogato glumačko iskustvo, vjerne fanove, život iz snova ali i veliko ljubavno razočarenje i psihološki krah. Kruna svega je svakako bilo saznanje da će postati majka, što se početkom godine i ostvarilo. Od tada kćerkica Lara središte je njenog života a ponosna majka ne propušta priliku da o svojoj sreći bar jednom dnevno putem društvenih mreža ne informiše javnost.
Da joj kontakt sa njim nedostaje otkrila je još tokom oporavka prošlog ljeta a od povremene zanimacije „Twitter i Facebook“ za Mejrem su postali gotovo cjelodnevna obaveza. Tako zvaničko na „Facebooku“ glumicu prati više od 1,7 miliona ljudi, na Twitteru je skupila oko 185 hiljada. Glumica ima i Instagram nalog i još nekoliko manje poznatih ali redovno održavanih korisničkih profila. Armija obožavalaca iz svih krajeva Azije, Afrike i Evrope svakodnevno je obasipa raznim fotografijama i crtežima.
Tako smo nekoliko sati po rođenju mogli vidjeti prvo ručicu male Lare, zatim Larinog najboljeg prijatelja rozog medu ali i nov Mejremin izgled, šetnju sunčanim Berlinom i pročitati vijest da je njen bivši vjerenik Kan Ateš pristao pomoći glumici u izdržavanju djeteta.
Iako se pričalo da se popularna glumica treba pojaviti u reklami za pelene i u „X Factoru“ , od toga nije bilo ništa jer joj je izgleda virtuelni život draži od stvarnog!

Seriju „Sulejman Veličanstveni“ možete pratiti svaki dan od 21 sat na OBN TV.