KAD SAZNAJU, NASTAĆE LOM! Mina otkrila TAJNU Drvetu mudrosti! Potkačila OVE zadrugare… (VIDEO)

128

Drvo mudrosti pozvalo je Minu Vrbaški u Rajski vrt kako bi sa njom proćaskalo o svemu što se dešava u Beloj kući.

– Zdravo Mina, šta ima novo – upitalo je Drvo mudrosti.

– Imam probleme, zdravstvene. To je novo. Ali nećemo o tome, ti nisi doktor. A kod zadrugara ima svašta. Evo ova svađa između Nine i Mlađe. E, toliko uvreda zbog medveda.

– Znaš čega sam se setio danas. Setio sam se jedne tajne koju si mi odala. Sećaš se ceduljice – upitalo je Drvo.

– Bila je priča da je ta ceduljica za pesme koje Janjuš hteo da naruči. Ali ja u to ne verujem. Mislim da je to bilo za Maju. Ali nema te ceduljice, nismo je pronašli. Oni su pokušali da sakriju to, kao da je iz Pandorine kutije. Mislim da je bilo upućeno nekoj devojci, evo sad baš mislim da je bilo Maji upućeno – tvrdila je Mina.

– Imam jednu tajnu, znam da bi ti se svidelo. Ali ne želim da se čuje da sam ja to rekla. Znaš šta imam kao želju za tu tajnu? Bar neki lep klip Mensurove i moje veze da se pusti u četvtak. To je bilo onaj dan kad su ispala vrata i počinje serija posle. Iva je rekla:” Ja idem da se kupam i donesi meni i Stefanu vodu ako stigneš, jao, Filipu” . Ona je permutovala, ej toliko joj se vrzma po glavi.

– U podsvesti joj je bio Stefan – rekla je Mina.

Drvo mudrosti pitalo je Minu i šta misli o odnosu Maje Marinković i Marka Janjuševića.

– Njoj je mnogo teško. Ona meni dođe u garderober, pa priča. Vidim da joj je teško, da je zaljubljena – otkrila je Mina.

Više o svemu pogledajte u nastavku teksta.

Srbija Danas