Ana Barukčić – Najbolji glas show-a ZMBT ikada!?

256

ana

Ana Barukčić je učesnica show-a “Zvijezda možeš biti ti” koja je jučer napunila 22 godine. Ana je sretno udata, i sa svojim izabranikom i malom kčerkicom, živi u malom mjestu Odžaku, gdje nažalost nemaju svi na programu televiziju Hayat, što je jedan od razloga zašto nije baš uvijek imala sjajan televoting.

O Ani pričaju svi, kako cijenjena publika, tako i poznati pjevači koji su svoje karijere već izgradili, a razlog svemu tome je sjajan vokal koji ova mlada dama posjeduje. Mnogi je povezuju sa poznatom makedonskom pjevačicom Kaliopi, upravo zbog boje ali i kvalitete glasa.

U velikom finalu 16. maja, Ana će u Skenderiji zapjevati upravo sa ovom izvrsnom pjevačicom za koju je čuo sigurno cijeli svijet, što dodatno publiku drži u neizvjesnosti, a to je sigurno mnogo i razumljivo, obzirom na jačinu i snagu njihovih glasova.

U finale, Ana ulazi sa generalnim bodom plus koji je dobila od svojih kolega, i koji je definitivno zaslužen. Ani želimo mnogo sreće u petak, a vi ukoliko se slažete sa nama da je ona zbilja kvalitetan vokal, te da zaslužuje pobjedu, telefone u ruke. 096 820 836

E. Dautović