Mensur Salkić – Favorit mnogih za pobjedu!

239

images

Mensur, publici poznatiji kao Growe nam dolazi iz Lukavca, i od samog početka show-a skuplja samo one komentare pohvale. Od onog momenta kada se prvi put pojavio pred Hayatovim kamerama, djevojke su skroz poludjele za njim, a plus svemu tome bio je njegov perfektni glas, koji kako kažu mnogi gledatelji i pratioci ovog show-a ”kida”.

Growe je inače reper, koji pjeva u bendu ”Neboder” i iza sebe ima već jedan mnogo uspješan album sa ovim bendom, koji nam se takdođer predstavio kroz jednu od emisija ”Nominacije” koja se emituje subotom.

Mensur je do sada na konačnom poretku bio prvi čak osam puta, što je ujedno i najveći broj. Njegove izvedbe na društvenim mrežama broje također najveći broj vaših pregleda, što je još jedan od dokaza kvalitete ovog momka.

Sjetimo se, Mensur je imao tu nesreću da ispadne jedan petak iz show-a, ali je ipak imao više sreće, jer ga je žiri uz pohvale ali i čuđenje zbog ispadanja, spasio i poslao ravno u finale.

Ishod u finalu još nije poznat, ali mnogi kažu da bi baš ovaj momak trebao odnijeti famoznu titulu pobjednika, a ako se i vi slažete sa njima, onda ne preostaje ništa nego da glasate za njega, u Mensurov trud za finale ne sumnjamo, jer poznavajući njega, možemo očekivati zaista samo najbolje! 096 820 808

E. Dautović