Dinko Kečalović – Momak koji je svojim glasom osvojio srca mnogih!

228

bis_345879701

Ovaj mladi, veoma talentovani momak dolazi iz Bihaća. Na ovaj show se prijavio isključivo da pokaže svima šta zna i sudeći po svemu, on zna itekako mnogo.

Od početka emitovanja, njegove nastupe su uglavnom popratile samo najbolje ocjene, uz odlične komentare, te najbolji aplauz publike kako njegovih, tako i navijaća drugih učesnika.

Dinko je definitivno učesnik koji se trudi da vrati malo rock-a na scenu, kao nekada, i kada uzmemo u obzir reakcije publike, možemo reći da mu mnogo dobro ide.

Prvo mjesto na konačnom poretku zauzimao je čak tri puta, uz također odličan televoting. U pregledu proteklih nominacija ove sezone, bilo je mnogo i poziva upućenih Dinku od onih gledaoca koji su zbog daljine bili onemogućeni da ga podrže i uživo petkom.

Ovaj mladi perspektivni pjevač će u velikom finalu pjevati sa vjerovatno najboljim pjevačem naše države, odnosno sa pjevačem grupe ”Hari Mata Hari”. Mnogi koji su čuli za ovaj duet, kažu kako je to ostvarenje njihovih snova, jer će se naime najbolji predstaviti sa najboljim.

Krajnji ishod saznat ćemo u petak, a ukoliko Dinka želite vidjeti kao pobjednika, onda telefone u ruke i podržite ga glasovima! 096 820 803

E. Dautović