Šta s.reš babuskero, sjediš tu i k.njaš: Baka Prase brutalno isprozivao Sanju Marinković!

107

Jujtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, odlučio je odgovori voditeljki Sanji Marinković koja mu je dala peticu u “Paparaco lovu” zbog njegovog lošeg uticaja na tinejdžere. Sanja Marinković se zapitala zašto roditelji dozvoljavaju svojoj djeci da gledaju Bakine sadržaje i začudila se kako ga ne kritikuju.

– Kada njega vidim, odmah se zapitam koje su to nove moralne vrijednosti srpskih tinejdžera na koje on ima uticaj i onda, posmatrajući tu djecu koja ga gledaju, i te roditelje koji često to ne kritikuju, zapitam se da li su roditelji izgubili djecu ili su djeca izgubila te roditelje, pa više ne postoji nijedan parametar šta je dobro, a šta nije. Nemam ništa protiv njega, ali ja mislim da će oni bistri shvatiti šta sam htjela da kažem – rekla je Sanja u emisiji.

Nakon toga je Baka snimio video u kojem je komentarisao Sanjinu izjavu o njemu.

– Ja stojim iza toga da roditelji treba da gledaju i da paze šta njihova djeca gledaju na internetu. Šta ti mene predstavljaš kao da sam ub.ca, kao da idem okolo i koljem ljude i snimam za Youtube? – zapitao se jutjuber i dodao:

– Šta pričaš? Koje su te vrijednosti koje ti promovišeš, molim te? Radiš na Pinku. Kako si ti bolja od mene? Hajde, ženo ko god da si, ti meni reci kako si bolja od mene? Kako bolje utičeš na nekoga od mene?

Baka Prase se zapitao na osnovu čega mu je dala tako lošu ocjenu, peticu.

– Koliko su Vas platiti da ovom primjerku ne date desetku? Ja ne brinem o svom fizičkom izgledu ovako, samo malo treniram. Ja sam ozbiljan primjerak muške evolucije – rekao je on, a onda je žestoko opleo po voditeljki:

– Šta s..eš ti babuskero, sjediš tu na Pinku, k.njaš i kao ja ovdje promovišem dobre vrijednosti. Gledajte mi s.se. Kakve su to dobre vrijednosti? Ti s.ksualno zračiš, namjerno bacaš s.ksualnu tenziju u svoj nastup.

Na kraju je Baka nju ocijenio kao osobu.

– Ti si jedna nula od osobe – zaključio je on.

.

.

Republika.rs