Sead Osmanović – Čovjek koji je sa dna, došao na sami vrh!

230

sejo1

Sead Osmanović je čovjek perfektnog glasa, i kako mnogi kažu on je pravo osvježenje narodnjaka u ovoj sezoni show-a “Zvijezda možeš biti ti”.

Od samog početka, Sead od žirija skuplja samo pohvale i odlične ocjene za svoje nastupe, koje su i po društvenim mrežama objavljivani nekoliko puta uz natpise “Bravo Sejo majstore”.

Sead je rođen u Srebrenici, i naravno ni on, kao ni ostali njegovi sugrađani nije imao baš sretan i radostan život. Sada je malo i drugačije, Sead živi u Tuzli, sretno je oženjen sa svojom izabranicom, a evo i uspio je u nečemu što najviše voli tj. postao je pjevač zahvaljujući televiziji Hayat.

Pretpršoli petak, Sead je manjkom glasova napustio show, ali odmah sutradan produkcija ga je spasila, i zahvaljujći tome, Sead se sada uveliko priprema za najveći spektakl na Balkanu, 16.05. u Skenderiji.

Nakon ispadanja iz show-a, a potom vraćanja, sinoć smo na konačnom poretku vidjeli da je Sead zauzeo čak prvu poziciju, odnosno njegovi navijaći se polako bude, a tome je, slozit ćete se sa nama, bilo vrijeme već odavno! U Seadov trud ne sumnjamo, a ukoliko želite da ga i sljedeće sedmice vidite na broju jedan, što znači kao pobjednika, onda telefone u ruke, i glasajte koliko god ste u mogućnosti.  096 820 801

E. Dautović