ZMBT: U petak veliko finale, ko će zapjevati pobjedničku pjesmu?!

223

 

Na programu televizije Hayat već ste imali priliku vidjeti reklame za audiciju sedme sezone ovog najprestižnijeg show-a u državi, što znači da se ova sezona polako ali i veoma uspješno završava.

1932287_667778889947958_351752833_n

U petak, 16.05. je spektakularno finale na kojem će se pored učesnika finalista predstaviti i najveće zvijezde današnje muzičke scene sa njihovim najboljim hitovima. U dobar provod ne sumnjamo, a finalisti se već odavno pripremaju za ovu veliku noć.

Miralem Ramić je nažalost učesnik koji neće moći odvesti svoje navijaće da ga podrže u Skenderiji, jer je sa jednom devetkom te 2 114 glasova prošli petak napustio show. To je sigurno bio veliki šok za sve prisutne, ali i za Miralema, jer smo na njegovom licu mogli primijetiti čak i suze..

Pojedini finalisti su se zbog tog iznenađenja hvatali i za glavu, ali vjerujemo da su u dubini duše ipak bili sretni jer će dijeliti scenu sa vrhunskim pjevačima u finalu.

Po komentarima na društvenim mrežama, favoriti za pobjedu su Mensur, Ana, Asmir i Dinko, ali naravno pobjednik može biti samo jedan, a njegovo ime saznat ćemo u petak oko ponoći, kada će sa osmijehom te suzama na licu od sreće, zapjevati pobjedničku pjesmu.

E. Dautović