PROGUTAO PONOS! Miljković priznao da je pogriješio, ali ne planira da se izvini Luninoj majci: Htio sam da isprovociram Anabelu… (VIDEO)

234

Voditelj Milan Milošević pristigao je na velelepno imanje kako bi sa učesnicima treće sezone rijaliti programa “Zadruga” pogledao klipove koji su obeležili sedmicu za nama.

Anabela Đogani imala je prilike da putem video-zapisa sazna da je Maja Mrinković u razgovoru sa Gagijem Đoganijem stala na njenu stranu kada je u pitanju prebacivanje Marka Miljkovića da je njenoj ćerki Nini nosio novac, tokom Anabelinog putovanja.

Naravno da se slažem sa svime što je Maja rekla, to je ono osnovno ljudsko što nosimo u sebi. Majo hvala ti, Gagi takođe, znam da on tako misli. Gagi zna da mnogo toga može da mi se ospori, ali ne može da mi se ospori kakva sam majka. Neću da se pravdam, moja deca znaju kakva sam ja majka – rekla je Anabela.

Već sam rekla da ono što je Marko rekao je bilo potpuno nepotrebno, pogotovo što sam ja njegova devojka, ja sam neko ko ne voli da prebacuje bilo šta. Imala bih ja štošta da prebacim, tražim, znam da je Marku krivo, ali ne želi da kaže, meni je bitno da je meni rekao. Što se tate tiče, mislim da bi trebalo da kaže svoje mišljenje što češće – prokomentarisala je Luna.

Da li bi više ikada tražila od Marka pomoć” – glasilo je potpitanje za Lunu.

Bih, samim tim što sam sa njim u vezi, meni napolju nikada ništa nije prebacio. On je hteo svojim gestom da povredi mamu, a povredio je više ljudi – rekla je Luna.

Nije tu poenta u prebacivanju, hteo sam da isprovociram Anabelu jer je radila neke stvari koje se meni nisu svidele. Ja sam svestan šta sam uradio, niti planiram da se izvinjavam niti bilo šta, tu sam najviše sebe ponizio. Jeste ružan postupak, priznajem, ali i sama je rekla da će da bude rijaliti igrač – istakao je Marko.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Pink.rs