UČESNICI ZADRUGE NAŠLI NAČIN KAKO DA PREŽIVE EPIDEMIJU! Luna i Marko: Se*som se borimo protiv korone!

131

Među prvima za s.ks navija Luna Đogani. Rijaliti zvezda kaže da će se najlakše rešiti stresa tako što će gužvati postelju sa Markom Miljkovićem.

– Svi samo pričaju o koroni! Ovde smo zaštićeni, ali mnogo je važno da smanjimo stres. S.ks najbolje pomaže! Od Markovih stopala ne odustajem ni zbog virusa! Pali me kad ih ližem, ali i kad on to radi meni. Muška stopala su mi fetiš – kaže pevačica i otkriva svoj najveći blam u s.ksu:

– Dok sam imala akciju sa prvim dečkom, njegova mama je ušla u sobu! Sad su mi ovde mama i tata i nadam se da mi se neće desiti nešto slično!

Marko je savetovao fanove “Zadruge” da tokom vanrednog stanja isprobaju sve s.ksualne fantazije:

– Mladi i zdravi ljudi koji su u samoizolaciji mogu da ubiju vreme tako što će da ostvare s.ksualne želje. Ali ne preporučujem trojku! Ja sam to probao još 1999. godine. Bio sam sa dve devojke, ali sam shvatio da to nije za mene. Bolje je kad se muškarac posveti jednoj ženi.

Njihovu ideju rado su prihvatili i drugi parovi u rijalitiju. Iva Grgurić i Filip Đukić obećavaju da će sve prštati od strasti.

– Probaćemo da budemo diskretni, dosta mi je blamova! Sećam se kad sam sa dečkom imala s.ks u pilani. Popeli smo se na isečena drva. Pali smo odatle i izlomili se – kaže hrvatska starleta, a njen dečko dodaje:

– Meni je omiljena poza otpozadi, nadam se da se to Ivi sviđa. Valjda se tako ne prenosi korona.

Informer