“GREBALA NA KAPIJU, A DOŠLA U LIMUZINI!” Gagi ISKRITIKOVAO ponašanje Lune: “Ovo ne dolikuje POBJEDNIKU!”

250

U toku dana su se nastavila “Pitanja gledalaca”, te se voditelj Milan Milošević, ponovo iz studia uključio u Belu kuću, kako bi se nastavila emisija od sinoć.

Pitanje je bilo upućeno Gagiju Đoganiju, povodom sinoćnjeg haosa, koji je nastao, što je dovelo Lunu Đogani do toga, da bukvalno grebe na kapiju:

– Kakav si ti to roditelj, kada nagovaraš dete da napušta rijaliti, kako te nije sramota? – glasilo je pitanje za Gagija.

– Razgovarao sam sa Lunom, jer smatram da je ona ovde ušla kao gost, ja ne mislim da ona mora kroz sve ovo da prolazi. Ovo je strašno za sve nas, sigurna sam nikome od nas ovo ne prija. Ona je želela da ide na kapiju, ja mislim da ovo ne dolikuje nekome ko je bio pobednik “Zadruge 2”. Posle svega onoga što se desilo sinoć, ko ne bi napustio rijaliti. Opet sam rekao jutros da, ili će napustiti rijaliti, ili će da se nosi sa situacijom onako kako treba. Jadno je da napušta rijaliti ako bude grebala po vratima, kako je došla u limuzini, u tom stilu i da izađe – rekao je Đogani.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Srbija Danas