NEVIĐENI HAOS U ZADRUZI! Mensur pljunuo Erminu, evo šta mu je rekla! A onda je uslijedila OGROMNA kazna

120

Mensur Ajadarpašić pljnuo je Erminu Pašović kada je prokomentarisala da svojoj devojci želi da promeni veru. Erminu niko nije mogao da obuzda, pa je kažnjena nedeljnim honorarom.

– Gde planiraš da vodiš Minu kada izađete, da bi se izlečila i nečeg odrekla. Čega Mina treba da se odrekne, kada se već svega odrekla?” – glasilo je pitanje za Ajdarpašića koje je izazvalo haos.

– Nisam ja to nju terao, ona je sama to želela – rekla je Mensur, koji nije dozvoljavao Mini da kaže pred milionskim auditorijumom šta ima, a onda je Ermina prokomentarisala nešto što je Mensura iznerviralo.

– Hoćeš da je vodiš kod hodže – dodala je Ermina, a onda ju je Mensur pljunuo.

– U pitanju je moje zdravstveno stanje. To je inače nešto što se meni dešava godinama. Imam problem, da ne pričam, jer nije za televiziju. Odricanje znači da treba da se odreknem nekih stvari, misli se na noćne izlaske. To utiče na mene, cela moja prodica ima problema sa time, ja znam šta sam videla i kroz šta sam prolazila. Nije on to tražio, ja sam njemu pričala šta sam doživela – komentarisala je Mina.

– Nisam ja institirao, već sam joj objasnio o čemu se radi, a onda se zainteresovala. Mislim bi to bilo dobro po nju, da bi osetila mir, to su moje najbolje namere – objasnio je Mensi.

Kako se svađa zahuktavala, Vrbaški je napokon otkrila sledeće.

– Ovo je strašno, Ermina govori kako Mensur želi da mi promeni veru, ja nekoliko godina već imam crnu magiju, o tome se radi – objasnila je izrevotirano Mina.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

.

Srbija Danas