POSTROJILA ŽIRI Jelena: Sram vas bilo, ona je rasna pjevačica!, Ana i Đorđe: Priznaj svoju grešku (FOTO)

590

U drugom krugu “Zvezda Granda” predstavila se Melika Moranjkić koja je u timu Jelene Karleuše. Ona se predstavila pesmama “Nevinost” Miligrama i Kaliopi, kao i numerom “Ceo svet je moj” Bojane Stamenov. Čim je završila svoj nastup, a žiri dao četiri “da”, Jelena je u šoku pitala kolege “Da li se vi drogirate? Bruka i sramota. Sram vas bilo'”.

Mariji je delovalo kao da se umorila u prvoj pesmi, pa se umorila u drugoj i da se preznojila slušajući je.

“Bilo je teško i za ozbiljnog profesionalca da izvede u četiri minuta ove dve pesme, pogotovo sa tolikim rasponima nije zdravo za grlo i statistički je nemoguće”, rekla je Šerifović.

“Ubili ste je time što ste joj dali ovakve dve teške pesme ali računaj na moj glas u baražu”, rekla je Ana Jeleni Karleuši. Gotovo svi su se složili da treba da spusti tonalitet u drugoj pesmi pošto će nju pevati u baražu.

“Po vama treba da bude nebitna, dosadna pesmičica i na sigurno da ide. Ovakva rasna pevačica sme da ide na rizik zato što joj se može, a mogi smo da idemo na bednu pesmičicu od tri tona i da prođe glatko”, objasnila je Jelena izbor pesama i dodala “Da prvu pesmu svi zajedno probaju da otpevaju ne bi je ni dotaki jer je preteška tehničk. Ona je na rizik jako dobro prvu pesmu otpevala”

Jelena je počela da se dere i rekla je Ani kako ima “mozak kličerčić” i kako nije umela da proceni kakva je Melika pevačica.
“Ja razmišljam jer neću ovkvoj pevačici da dajem sranja od tri tona”, vikala je Jelena. Viki nikako nije mogla da dođe do reči.

“Ja sam dala glas u prvoj pesmi jer se vidi tvoj kvalitet, tvoj raspon glasa. Međutim, u drugoj pesmi ti si bila neprijatna za slušanje to je problem. Niko ne osporava da si dobra pevačica ali u ovom trenutku pesme nisu bile advekatne”, rekla je Viki.

U jednom momentu Marija i Bosanac su ustali sa stolica i otišli, a to je Karleušu dodatno iznerviralo i rekla je da se hitno vrate jer još nije završila izlaganje.

Ana i Đorđe su poručili Jeleni da ovo bila njena greška jer Meliki nije spustila intonaciju. Melika je sa suzama u očima slušala raspravu, a onda je Marija prišla i zagrlila je.

“Nemoj da budeš tužna ti si dobar pevač i sigurno ćeš da prođeš dalje. Ovo je trebalo da uradi tvoj mentor ali nema veze braćala je dobar čovek”, rekla je Marija.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online