Skandal na finalu Beovizije! Rijaliti zvijezda nepoželjna na RTS: Olivera istjerala Kiju iz studija!

114

Kija Kockar napravila je pravu pometnju kada se u nedjelju uveče pojavila na finalu Beovizije kao podrška grupi Hurricane. Njeno prisustvo šokiralo je kako učesnike tako i čelne ljude RTS koji su pokušali na sve načine da spriječe Kijino pojavljivanje u finalu. Prema tvrdnjama upućenih, najburnije je reagovala Olivera Kovačević, koja je bila zgrožena njenim prisustvom na finalu, te ju je u jednom trenutku sa istog udaljila.

– Olja je bila šokirana kada su joj rekli da će Kija biti zvanična podrška Hurricane. Kako je Kovačevićeva protivnik rijaliti-formata i poznatih ličnosti koji su učesnici istih, smatrala je da je za RTS sramota da rijaliti-zvijezda bude dio njihovog spektakla. Skandal je izbio kada je Kija tražila da uđe u zelenu sobu, u kojoj su takmičari bili tokom Beovizije. Lično ona je sišla i odbrusila Kiji da ne može da uđe u studio jer njenog imena nema na spisku za akreditacije. Nekoliko trenutaka zatim pridružila im se i direktorka festivala, koja je sugerisala Oliveri da pusti Kiju jer su je već vidjeli novinari i da bi tim stavom mogla samo da izazove skandal – govori izvor sa lica mjesta i dodaje:

– Olja se zatim dosjetila, izašla pred novinare i rekla kako su svi u RTS dobrodošli, pa i Kija, koju žali zbog toga što je dopustila da se nađe u nekom rijalitiju. Pitanja i podsmijesi novinara su Olju toliko razbijesnili da je nakon davanja izjava ušla u kancelariju i urlala na sve organizatore kako ne želi da gleda te seljake na njenoj televiziji i kako moraju da je izbace.

Kako dalje saznajemo, tek što se smjestila, Kockarevoj su prišli članovi organizacije i rekli joj da će ipak morati da izađe i da je odlučeno da ona više ne može da se zadrži u studiju. Kija je bila bijesna, ali je morala da ispoštuje odluku urednice. Prema tvrdnjama upućenih, Kockareva se nakon izbacivanja iz studija smucala po hodnicima i garderobama ostalih učesnika, koji su bili šokirani njenom odlukom da se u RTS zadrži i nakon što su je izbacili iz studija, ali je nakon izvjesnog vremena otišla.

Ekipa Srpskog telegrafa je kontaktirala Kiju Kockar da prokomentariše spornu situaciju:

– Olja je divna i kulturna žena, a nisam čula da je rekla da me žali. Ne znam šta je vau sto sam bila na Beoviziji. Bila sam i na Brodveju i u Sidnejskoj operi. Iskreno,bila sam malo u green room-u da ispoštujem sto sam obećala, pa sam otišla gore u apartman kod moje jako dobre drugarice koja je stilistkinja. A za proglašenje smo bili zajedno sa Oliverom i svima iz RTS u Backstage. Nikakva senzacija – rekla je Kija.

Sa druge strane Olja se oglasila putem sms-a i kratko odgovorila:

– Nije tačno.

.

.

Republika.rs