Majka Marka Miljkovića spustila slušalicu kada je čula da joj je sin ponovo sa Lunom!

206

Iako se mnogi tome nisu nadali, budući da su emotivnu vezu prekinuli prije tri mjeseca, došlo je do pomirenja između Lune Đogani i Marka Miljkovića, kojima na polju ljubavi opet cvjetaju ruže.

Nakon što se završio sinoćnji “Pretres nedjelje”, Luna i Marko otišli su u izolaciju, budući da su izabrani za ovonedjeljne potrčke, a vrlo brzo su završili u istom krevetu, nakon čega su pali poljupci i uslijedilo je pomirenje. Ova vijest obradovala je Luninog oca Gagija Đoganija, kojem se kćerka jutros brže-bolje pohvalila, ali i Anabelu, koja je dešavanja pratila od kuće.

– Očekivala sam to, želim im svu sreću – kratko je za Pink.rs rekla Anabela, koja nije željela da ulazi u detalje kćerkinog odnosa sa dečkom.

Da bismo čuli i “drugu stranu”, pozvali smo i Nedeljku Miljković, Markovu majku, koja nije bila raspoložena za razgovor. Naime, kada smo joj se predstavili i uputili je u novonastala dešavanja, te prenijeli da je njen sin Marko ponovo uplovio u emotivnu vezu sa Lunom, Nedeljka nije željela da izusti ni riječ, već je spustila slušalicu. Pozvali smo je opet, međutim, za razgovor nije bila raspoložena.

Da li je ovako reagovala jer ju je vijest o pomirenju iznenadila ili pak ne želi da se miješa u sinovljev izbor i komentariše njegove postupke u “Zadruzi”, ostaje da se vidi.

.

.