ZVEZDA JE ROĐENA! Belma Huseinefendić raspametila sve, kao da nije sa ove planete (FOTO)

439

Belma Huseinefendić (18) dolazi iz Tuzle, a njen mentor je Jelena Karleuša. Odlučila je da peva “Korake ti znam” Maye Sar i “Kao da me nema tu” Vanne.

Kako ga je lepo, stukla! – komentarisao je Đorđe dok je pevala.

Bravo, bre! – oduševljeno je uzvikivala mentorka!

Već u prvoj pesmi dobila je aplauz i od žirija i od publike, pa zato i nije iznenadilo što je takmičenje završila sa svih šest “da” i gromoglasnim aplauzom. Mentorka je istrčala da je zagrli. Presrećni su bili i njeni u bekstejdžu, a uz članove porodice, večeras je tu njena koleginica i drugarica sa kojom je bila u “Nekim novim klincima” – Milica Čikarić.

– Sinoć sam joj rekla da ne sumnjam u nju i da je najbolja! – rekla je Milica, pa na Sašino pitanje kad će nova pesma, objasnila da je sada završna godina srednje škole, pa kad dođe raspust, baca se na karijeru.

Đorđe David je predložio da “Produkcija” uzme 5, 6 ovako dobrih kandidata u koje će da ulaže i napravi novi standard.

– To ću pre ja – ubacila se Marija Šerifović i rekla da joj je Milica Čikarić prošla kroz glavu dok je Belma nastupala jer ima isto to ludilo na sceni. – Ti si strašna pevačica! Srce mi je ovoliko, što vidim da postoje naslednici nas izumirućih dinosaurusa koji pevaju tu muziku.

– U najpozitivnijem smisli, ti nisi normalna! Fenomenalna si – rekla je Viki Miljković.

Onda je reč dobila i njena mentorka Jelena:

– Tebi bukvalno nema šta da se zameri! Imaš jednu crtu, koju njih malo ima na ovoj sceni – jasno je da ćeš uspeti u ovom poslu! Zvezda je rođena večeras! Tvoja budućnost je svetla!

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online