ROK SPEKTAKL! Oduševio nastupom, Đorđe samo što nije IZLETIO na scenu! (FOTO)

362

Kandidat Đorđa Davida, Aleksandar Josifovski, večeras se predstavio pesmama “Da te bogdo ne volim” grupe Bijelo Dugme i “Ludo luda” grupe Van Gog. Na velikoj sceni Granda imali smo pravi rok spektakl, koji je žiri nagradio sa svih šest glasova.

Đorđe je sve vreme napeto pratio nastup kandidata i izgledao je kao da će svakog trenutka istrčati na scenu.

“Đorđe, moram da te pitam je l’ ovo moralo da bude ovako izvedeno da te boli glava”, rekla je Marija, obzirom da je Aleksandar pevao pesme koje se i u originalu izvode vrlo energično.

Bosanac je prokomentarisao takođe da se takmičar “drao” u nekim momentima, ali mu je poručio da je već u prvim stihovima prve pesme pokazao da je kvalitetan pevač.

“Ja sam se ježila u prvoj pesmi. Tifa je tako to pevao”, rekla je Jelena, sa kojom se Bosanac nije složio, jer smatra da Aleksandar nije otpevao u originalu pesmu “Da te bogdo ne volim”.

“Sigurna sam da ni sam Tifa da sada izađe ovde da peva, ne bi mogao da dostigne tu energiju u glasu. Bio si super”, nastavila je diva i prokometrisala da bi jedino Alen Islamović mogao uživo da zvuči kao sa snimka.

Dorđe se složio sa Jelenom, nakon čega je imao poruku za svog kandidata.

“Da ostaviš cigare. One su te uništile. Neću da dolazimo u situaciju da si umoran posle dve pesme”, poručio je Đorđe svom učeniku.

Aleksandar je ipak ostavio odličan utisak na žiri i direktno se plasirao u treći krug.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online