SVIH ŠEST “DA”: Kruševljanka raspametila pjevanjem, Bosanac stojeći aplaudirao “Bićeš pobjednica!” (FOTO)

214

U drugom krugu “Zvezda Granda” predstavila se Valentina Kuzmanović iz Kruševca koja je u timu Marije Šerifović. Ona se predstavila pesmama “Moja poslednja i prva ljubavi” Tereze Kesovije i “Favorito” Hurricane. Tokom prve pesme žiri je sa pažnjom slušao baladu, a Snežana je bila oduševljena njenom dinamikom. Posle druge pesme u kojoj je takođe bila sigurna u sebe, na kraju je osvojila svih šest “da”.

“Ti si pevanjem druge pesme koja je u originalu autotjun pokazala da je zanat i veština apsolutno najskuplja stvar na svetu. Ti si pobednik večeras da ja to rečima ne mogu da pokažem. Svim autotjunerima odavde poručujemo da to može da se peva sa beskrajnom lakoćom”, rekao je Đorđe David. I Jelena Karleuša se složila da tu pesmu bilo teško otpevati iako misli da nije baš takmičarska.

“Ti si pobednik ovog takmičenja ako ovako nastaviš”, rekao je Bosanac i ustao da joj aplaudira.

“Krije se u Valentini svašta nešto. Beskrajno me raduje što ove godine imam u timu nju i možda još jednu devojku koje su fantastične kad je pop muzika u pitanju. U njoj se krije jedna zverka tako da ću ja raditi na tome maksimalno da to raste i bude što veće i što bolje. Bravo”, rekla je Marija.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online