IVA PONIŽAVA FILIPA! Ukućani bijesni na Grgurićevu što neće da ozvaniči vezu sa Đukićem, a evo šta je ona imala da kaže u svoju odbranu! (VIDEO)

135

Ivi Grgurić gledaoci su uputili novo pitanje ovo noći, a ono je glasilo: “Čemu bilo kakvi testovi?”. Inače, Iva još uvek ne želi da ozvaniči vezu sa Filipom Đukićem, a zbog ovoga je nastala polemika za crnim stolom.

Pa čemu testovi? Ne znam… Ja sam opet objasnila, potrebno mi je da se uverim u neke stvari. Evidentna je Filipova promena. Filip mi je poseban. Svidela mi se njegova energija, ali i ovo njegovo ponašanje gde je staložen, gde nema detinjaste reakcije… – pričala je Iva.

Ja ne znam šta oni rade, što se onda ljube? Ona ovakvim odgovorima prvo ponižava njega, pa i sebe. Mislim da sve gube – govorio je Đedović.

Ja sam se već izjasno. Ja poštujem pitanje. Ja nemam za sada ništa protiv ovoga. Ne znam ko je danas rekao da ona igra igru, ako može ovako da glumi, onda ja ne poznajem žene. Njoj je potrebno vreme, da se dokaže da sam ja promenio ove stvari – rekao je Filip.

Za mene su oni zvanično u vezi. Ja Filipa gotivim, smatram da mi je drugar, ali ne mogu da shvatim da je neko pristao na to. Ja vidim da je njemu lepo. Za mene su u vezi i super su – govorila je Matora.

Po meni je to vrsta njene igre – rekao je David.

Iva je postigla to što je htela, Filip se jeste promenio, ali ga ponižava što neće da ozvaniči vezu. Za sve nas oni jesu u vezi. Smatram da Iva pametno igra igru – rekla je Marija Kulić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs