SUPER FUNKCIONIŠEMO: Ljubav cvjeta između Marka Miljkovića i Jelene Pešić, a sad su svima priznali svoje emocije! (VIDEO)

114

Prvo pitanje u emisiji “Pitanja gledalaca” postavljeno je ove noći Marku Miljkoviću. Gledaoci su želeli da čuju od ovog zadrugara da li se nakon sinoćnjih dešavanja sa žurke, promenilo emotivno stanje između Jelene Pešić i njega.

Emotivno stanje se nije ništa promenilo u odnosu na neko naše prethodno stanje dok smo se izjašnjavali o našem emotivnom stanju i statusu. Ništa se nije promenilo. Družimo se, sve je super, funkcionišemo i to je to – rekao je Marko.

Samo smo eto… Sinoć smo bili zajedno, ali svaki dan smo zajedno, ne znam šta je sinoć bilo drugačije – rekla je Jelena.

Njihovo stanje se neće emotivno promeniti, takvo je kako je. Jelena se jeste zaljubila mnogo u njega, ona je trčkala za njim, nalazila se u njegovoj blizini, ali ona njega ne zanima. Džabe Jelena kreči. Shvatiće da se samo ponizila što je trčkarala za njim. Od te njihove veze nema ništa. Meni je Gagi rekao da Marko neće ovde biti ni sa jednom devojkom – pričala je Marija.

Pokušaj pijačarske manipulacije da se mi ne družimo. Sikter up*šuljo! – rekao je Marko Mariji.

Samo da demantujem Mariju, ne može da se trči za nekim ko je stalno u mojoj blizini – poručila je Jelena Pešić Kulićevoj.

Oni su po ceo dan zajedno, tu su, družu se… Biće bliskost veća, ali u vezu još neće ući. Ovo je njima najbolja situacija – rekao je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs