27/02/2020 - 01:01


LUNA U NEDJELJU ULAZI U ZADRUGU?! Otkriveni POSEBNI USLOVI koje će imati, ali i TAJNI PLAN?! Nastaće HAOS

 

Luna Đogani u nedelju ulazi u “Zadrugu”, prenosi “Informer”.

Iako je novopečena pevačica rekla da neće više ni minut provesti pred kamerama rijalitija, predomislila se kada je od Pinka dobila “nepristojnu ponudu”.

Luni je poseban motiv za ulazak to što želi da rasturi vezu svog bivšeg dečka Marka Miljkovića i Jelene Pešić, navodi “Informer”.

– Luna je nedavno dobila ozbiljnu ponudu od Pinka da ponovo uđe u “Zadrugu”. Šuška se da su joj ponudili čak 100.000 evra za četiri meseca. Plan je bio da u program uđe sad u subotu, ali to nije bilo moguće zbog unapred zakazanih nastupa. Zato su sve pomerili za dan kasnije – rekao je izvor za “Informer” i objašnjava kakve će uslove Luna imati:

– Neće moći da se bori za glavnu nagradu, takav je dogovor. Ostali takmičari to neće znati, pa će na sve načine pokušavati da je sabotiraju. Biće zanimljivo pratiti i njen odnos sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem, koji se muva sa Jelenom Pešić. Đoganijeva planira da se pred kamerama obračuna sa svojim ocem Gagijem – rekao je izvor za “Informer”.

– Luna Gagiju zamera mnogo toga. Najviše je boli što njen otac podržava Jeleninu i Markovu vezu. Mislim da će mu sve sasuti u lice čim se sretnu – priča izvor za “Informer”.

Za razliku od Gagija, koji i ne sluti šta mu se sprema, Anabela zna za Lunin plan i uopšte joj nije drago!

– Njih dve su se žestoko posvađale kada joj je Luna rekla da je ponovo potpisala ugovor za “Zadrugu”. Anabela je ranije zbog ćerke i njenih nervnih slomova u rijalitiju pila tablete za smirenje, pa ne želi ponovo kroz sve to da prolazi. Luna joj obećava da će ovoga puta voditi računa kako se ponaša – rekao je izvor za “Informer”.

.

.

.

Srbija Danas

 
POVEZANO