Emina Jahović: Kajem se što sam se razvela od Mustafe

113

Emina Jahović ponovo je u ljubavi sa bivšim mužem Mustafom Sandalom. U prvom intervjuu poslije pomirenja pjevačica kaže da se kaje što se razvela od turske muzičke zvijezde, s kojom ima dva sina.

-Ranije, dok sam odrastala u Novom Pazaru, kad bi neka žena zatražila razvod mnogi bi je osuđivali i ispala bi crna ovca. Danas je to drugačije, mnogo brakova ne opstaje. Međutim, sinovi Javuz i Jaman prošli su kroz traumu zbog našeg razvoda, žao mi je zbog toga. Ma bilo bi bolje da se Mustafa i ja nismo razveli! Ali izgleda da nam je bila takva sudbina…

Dvije godine poslije razvoda vas dvoje ste ponovo nerazdvojni.

– Ako se ne čujemo ili vidimo samo jedan dan, odmah se zabrinem da mu se nije dogodilo nešto loše. Imamo lijep odnos, mislim da drugima možemo da budemo dobar primjer. Eto, nastavili smo da funkcionišemo. Naša djeca nisu smjela da ispaštaju, a s vremenom smo opet postali bliski.

Ranije su te prozivali da si se bogato udala, a ti zapravo sve vrijeme radiš naporno – pjevaš, glumila si u turskoj seriji… Šta je sljedeće?

– Već dugo spremam liniju šminke, koju hoću uskoro da plasiram na tržište. To mi oduzima mnogo vremena, pa ne stižem da se bavim muzikom. Moraću bolje da se organizujem, imam utisak da mi je dan prekratak, rekla je Emina za Informer.

Bila si gost na koncertu Nataše Bekvalac u Areni. Da li ćeš se usuditi i ti da zapjevaš na tom mjestu?

– Nadam se da ću uskoro i ja da napravim koncert. Sviđa mi se što mukotrpnim radom moraš da zaslužiš punu Arenu, ne možeš da je napuniš preko noći. Na njenom koncertu sam otpjevala nekoliko pjesama i imala sam neviđenu tremu.

Da li si Natašu savjetovala kako da nađe pravog muškarca?

-Nismo pričale o tome, ali joj želim sreću u pronalaženju onog pravog. Ona pršti od seksepila, divna je majka i zaslužuje muškarca koji će je držati kao malo vode na dlanu.

Senzacija.ba