Javnost bijesna zbog Janjuša: Kazna sedmični honorar, a Mensur mjesečni bez da je išta kriv! Pogledajte kako košarkaš zavrće Mini ruku! Ona vrišti, Mensura drži obezbjeđenje! (VIDEO)

115

Marko Janjušević je sinoć nakon žurke, u kupatilu prišao Mini Vrbaški i krenuo je da joj stiska i zavrće ruku, zbog čega je ona ova zadrugarka vikala. Kasnije, prema riječima Mensura Ajdarpašića, koji je stao u odbranu svoje djevojke, navodno je Janjuš tom prilikom prijetio Mini.

View this post on Instagram

sta je ovo? Produkt znanja Mime i Milice, ili???

A post shared by MILJKOVICKE (@miljkovicke_52) on

Prije ovog incidenta, Mina je bila kod Drveta mudrosti i tom prilikom je najavila da će otkriti ko se u “Zadruzi” dopisuje na papirićima.

– Htjela sam da ti ja kažem čije ime piše na onom papiriću, onom čuvenom što se vrti, ali bih ja zauzvrat da dobijem novac – rekla je Mina tom prilikom Drvetu.

Sumnja se da je Janjuš u međuvremenu saznao za sve ovo i da je on razmjenjivao poruke sa nekom od zadrugarki i da je to i povod zašto je bivši košarkaš nasrnuo na Minu.

Inače, nakon incidenta između Janjuša i Mensura, Janjuš je izveden u produkciju da se smiri.

Javnost je dodatno bijesna jer je Janjuš kažnjen samo sedmičnim honorarom jer je s leđa napao Mensura, dok je isti Mensur dobio kaznu čak mjesečnog honorara bez da je bilo koga dirao. Stoga nije čudo što se u komentarima provlači kako je Janjuš štićenik produkcije.

.

.

Espreso/Ekskluziva