ICHA VOLI I ŽENE

166

sexy-singer-shreya-ghoshal-photos-stills (2)

Tina Dutta, zvijezda serije „Odbačena“ koja se emituje na OBN TV još jednom je šokirala javnost u indijI, ovaj put intervjuom koji je dala za najtiražniji indijski tabloid pokazavši tom prilikom da bollywoodske zvijezde ne zaostaju po skandalima za kolegicama iz hollywooda. Popularna glumica je priznala da je imala seksualni odnos sa ženom i da je par mjeseci bila u vezi sa ženom.
„Da, bila sam sa ženom ali ne želim više da pričam o toj vezi. Jesam bila u ljubavnoj vezi sa djevojkom ali nisam lezbejka, volim i muškarce. Svaku ženu, u određenoj mjeri, seksualno privlači druga žena. Prirodno je da vas privuče nečija ljepota i da se divite ljepoti druge žene“ – rekla je Tina, koja igra u seriji „Oodbačena“ Ichu i njenu kćerku i time pokrenula niz pitanja o temi odnosa među ženama.

Novinari su se odmah upustili u istraživanje tako da su kao „nepoznatu“ djevojku sa kojim je glumica bila u vezi a čiji identuitet nije željela otkriti označili indijsku pjevačicu Shreya Ghoshal. Na upit da prokomentarišu homoseksualne sklonosti i vezu svoje kolegice indijski glmci su se nasmijali dajući komentare tipa „dobro se prodaje, majstor za skandale, hoće po svaku cijenu da bude u centru pažnje“ a njena bliska prijateljica Rashmi Desai prokomentarisala je da joj ne smeta seksualna orjentacija njene prijateljice i da ona nju bolje poznaje od ostalih:

„ Tina voli biti u centru pažnje i to svi znaju. Njena zaigranost nekada ode dalje nego što bi trebalo. No kakva bi ja prijateljca bila kada bi imala nešto protiv svoje najbolje prijateljice!?“
Šta god da je istina Tina je dobila pažnju svih medija što joj je valja ukonačnici bio i cilj.