SULTANIJA NA NASLOVNICI COSMOPOLITANA

168

kkcalkrwijzcrkic

Prelijepa Pelin Karahan, koju gledaoci prepoznaju kao sultaniju Mihrimah iz megapopularne serije „Sulejman Veličanstveni“ koja se emituje na OBN TV, najgledanijoj tv u Bosni i Hercegovini slikala se nedavno za tursko izdanje poznatog modnog časopisa „Cosmopolitan“. Kao što vidite i na fotografijama Pelin je pokazala da se odlično snalazi i u ulozi modela. Šarmantna glumica je u intervjuu otkrila da joj je omiljeni modni komad mala crna haljina koja je i ovog proljeća apsolutni modni hit i da će se sigurno odlično uklopiti u njenu proljetno-ljetnu modnu slagalicu.

-„Ništa u svijetu mode nije tako vječno i tako praktično kao mala crna haljina! Ako je već tako, složit ćete se da priča o ovom vječnom modnom klasiku, posebno ako je postavljena u šopingholičarski kontekst, nikada neće dosaditi. Crna haljina za mene je simbol elegancije i ženstvenosti ali i seksipila.“ Izjavila je glumica koja svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Siguno je naše dame da i vama preostaju samo slatke brige – odabir modela crne haljinice koji će se najbolje uklopiti u vašu modnu inspiraciju jer stiže nam ljeto koje sa sobom donosi i najluđe partyje u godini.
Seriju Sulejman Veličanstveni, posljednju 4. sezonu na OBN TV možete pratiti svaki dan od 21:05h!