“SAD ĆU JA U INAT VLADIMIRU!” Otkriven TAJNI PLAN Mine i Tomovića – Mensur SAZNAO za NJIHOVU IGRU?!

165

U toku dana organizovan nastavak emisije “PItanja gledalaca”, pa je Milan Milošević tim povodom ponovo posetio Belu kuću.

Sledeće pitanje ticalo se Mensura Ajdarpašića i Mine Vrbaški, tačnije tajnog plana koji je navodno ona imala sa Vladimirom Tomovićem.

– Dobar si dečko, da li misliš da je vreme da ti Mina otkrije tajni plan sa Tomovićem? – glasilo je pitanje.

– Ko god da kuje bilo kakav plan protiv mene, videćete, ako bude plan, videćete moje ponašanje, to je samo što ja imam da kažem povodom te igrice. A ne mislim da se ona igra sa mnom, jedna stvar je sporna, ljudi pričaju da je ona sa mnom da bi mu se svetila. Ja stojim iza toga da ona ne može njega da preboli, ali mora da mi kaže. Kao što Marko Miljković kaže da nije preboleo bivšu devojku. E sad, jedna stvar je sporna, ona je Ivani Šopić, kad sam ja ušao, rekla da sam ja – rekao je Mensur.

– Ti si bolestan, prva rečenica ulazak Zorice, pa sam rekla da je lep dečko, to sam rekla Vladimiru, nisam znala da su oni u konfliktu, ja sam ga pitala da li se poznaju, samo mi je rekao da se poznaju, tek kasnije mi je ispričao. Ja sam Ivani prišla i rekla kako je on lep dečko i simpatičan… Dok sam ja bio na rođendanu, samo hoću da se znaju neke stvari, Mina je sedela pored tog čoveka za kog govorite da voli. Vi ne znate šta je on njoj pričao, ona sedi sa čovekom, vi nemate pojma kako smo se mi gledali – tvrdila je Mina.

– Tako je počela osveta, rekla je: “Sad ću ja u inat Vladimiru” – uzviknula je Zorica.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Srbija Danas