Ovo se nije znalo: Zilha ljetos ostavila djecu Edisu i otišla da živi sama u svom stanu!

116

Drvo mudrosti nastavilo je da priča sa Edisom Fetićem u Rajskom vrtu o tome što je odlučio da podnese tužbu za razvod braka protiv svoje supruge Zilhe Karišik, zbog toga što je saznao da je ona podnijela privremene mjere i blokadu računa. Prethodno je Edis zaplakao u vrtu zbog svoje djece, a Drvetu je ispričao da je sa njima ljetos proveo dva mjeseca kada je Zilha odlučila da se povuče.

– Bio je jun, jul, gospođa je bila u njenom stanu, ja sam bio u kući sa djecom, to je bilo neko njeno rješenje problema, htjela je da se povuče. Djeca su bila kod mojih. Ta priča da putujem, nema od toga ništa. Ako odem na put dan, dva, to je zbog posla. O djeci uvijek brine neko. Sada su kod majke, ljetos su bili dva mjeseca kod mene, nije bio nikakav problem. Jun, jul, možda početak avgusta – rekao je Edo, pa dodao:

– Krivo mi je što je navedeno da nisam obezbijedio djecu. Ali svako ima pravo da priča, ja znam šta jeste, a šta nije – istakao je Fetić.

– Ovo neće uticati na odnos sa Draganom, sam donosim odluke. Ja nikad ne griješim, možda je to malo onako bezveze. Ali u tim odlukama koje donesem, uvijek se ispostavi da je to bilo dobro. Pričam o tim važnijim odlukama – ispričao je Fetić.

– Da li i dalje ostaješ pri tome da ne želiš da se razvedeš od nje prije završetka “Zadruge”? – upitalo ga je Drvo.

– Sutra ću pričati sa advokatom da podnese tužbu. Noćas ću da prenoćim, pa ću sutra da se vidim sa advokatom. Htio sam da taj razvod bude sporazumni. I da podnesem, opet ništa neću da dobijem, mogu samo da izazovem nove reakcije. Za sad je ta odluka, vidjećemo sutra. Ako podnesem to sutra, to će opet da bude neki vid osvete, a ja to ne radim, svima opraštam – zaključio je Fetić.

.

.

.

Pink.rs