Poznato još 11 imena za treći krug Zvezda Granda!

325

Subotom je uvek uzbudljivo, a sve zbog “Zvezda Granda” i sjajnog druženja u još jednom izdanju najgledanijeg takmčenja kod nas. Veče su otvorili Sanja Kužet i Voja Nedeljković, a potom je došlo vreme da se predstave i naši večerašnji kandidati.

Žiri je u punom sastavu (Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Viki Miljković), a njima se pridružio i Saša Matić koji ima nekoliko svojih kandidata.

Led je probio Petar Barović. Njegov mentor je Jelena Karleuša, a kad je dobio svih 5 “da” ona je istrčala i zagrlila ga. Dok je Dragan Stojković Bosanac imao mnogo zamerki, Jelena je rekla da je on vulkan koji će tek eksplodirati.

Pod rednim brojem tri nastupao je Almir Delić. On je kandidat Saše Matića, a Bosanac se našalio kako ga je on sve naučio u prethodnoj sezoni. Karleuša je rekla da je njegova najveća boljka to što ga se ona ne seća iz prethodnog kruga, niti prethodne sezone. Njegov mentor rekao je da je on kandidat sa kojim se najlakše dogovorio tokom priprema.

Od ukupno njih 21, dalje je prošlo nešto više od polovine. U konačnom skoru u treći krug plasiralo se 11 kandidata, njih šestoro prošlo je direktno, a iz baraža vratilo se još pet kandidata. Tako da ćemo u trećem krugu gledati sledeće kandidate:

Petar Barović (mentor Jelena Karleuša), Sanja Veličković (mentor Marija Šerifović), Almir Delić (mentor Saša Matić), Boban Lazić (mentor Đorđe David), Lana Rajak (mentor Ana Bekuta), Stefan Milićević (mentor Viki Miljković), Aldin Osmanković (mentor Dragan Stojković Bosanac), Marijana Čobanov (mentor Jelena Karleuša), Marina Radosavjević (mentor Saša Matić), Mustafa Mehić (mentor Đorđe David), Selim Selimović (mentor Viki Miljković) i Aleksandar Mislojčić (mentor Ana Bekuta).

Još jednom bio je to odličan šou, a mi vam zakazujemo druženje za sledeću subotu u isto vreme!

Foto: Z. K. Munja, D. Milošević
Grand.online

.

.