BAKA PRASE SE POVLAČI S SA JUTJUBA! Šokirao ovom ODLUKOM!

116

Najpoznatiji srpski Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, šokirao je svoje fanove i pratioce objavom da se povlači sa Jutjuba, te da se neće snimati, jer mora da ide na operaciju krajnika, koji mu smetaju pri snimanju video klipova, da mu je zdravlje najbitnije.

Podsetimo, već neko vreme, jutjuber ne izbacuje klipove, a razlog je bio njegovo zdravstveno stanje, tačnije grip, koji ga je “bacio u krevet” na dve nedelje, pa smo mogli videti na Instagram storijima Ilića da je primao i infuziju, pa se i šalio sa fanovima da će umreti.

Nakon što je ozdravio, Bogdan je odlučio da operiše krajnike, pa se na Instagramu obratio svojim pratiocima:

– Jedino što od vas tražim u narednom periodu je ono što ste mi uvek pružali, a to su razumevanje i podrška. Zbog svog zdravstvenog stanja još nisam u stanju da snimam lepo jer ne smem da se forsiram. Takođe, odlučio sam da operišem krajnike sledeće nedelje i to će me oterati u krevet na dve nedelje. Tako da sam odlučio da napravim pauzu od Jutjuba. Biću prisutan na Instagramu, ali na Jutjubu me neće biti naredne tri do četiri nedelje. Sve vas volim i jedva čekam da se vratim, znam da će vam faliti klipovi, ali krajnici su razlog zbog kog se razboljevam i utiču na klipove, pesme i sve što radim. Ovo nije bila laka odluka, ali moram ovaj put da stavim svoje zdravlje na prvo mesto. Prestajem sa snimanjem samo zbog zdravlja, ni zbog čega drugog. Vratiću se jači nego ikad, kao što uvek uradim – poručio je Baka Prase na svom Instagram storiju.

Srbija Danas