Ovo je pravi razlog zašto je Miljana izbačena! Brutalno optužila produkciju: Miješaju se terapije, dijete mi je ugroženo! Ovo je logor!

20

Nakon što je Miljana Kulić napravila haos u Bijeloj kući, Veliki šef donio je odluku da zadrugarka bude izbačena sa imanja, te je voditelj Milan Milošević saopštio odluku.

Naime, Miljana je u iznijela niz optužbi na račun produkcije, te je istakla kako je ona ugrožena u rijalitiju.

“Miješaju se terapije, svašta mi se daje”!

“Tata, pritisak mi je 190 sa 112, Zorica mi je dala lijek. Pijem lijekove napamet, ne zna da li smijem to da pijem. Niko neće da reaguje, ne znam šta da radim. Marko Miljković je ulazio u apartman. Tata, imam velike probleme, momentalno kreni po mene. Ozbiljne stvari su u pitanju, miješaju se terapije, svašta mi se daje. Neka mi pomogne neko, ugrožena sam. Obezbjeđenje je došlo sa pritiskom 190 sa 112 i sa 120 otkucaja da me vodi u zatvor. Niko neće da reaguje, morala sam da bacim aparat u afektu”, govorila je Miljana, a onda ju je voditelj Milan prekinuo i otkrio da Kulićeva ne govori istinu.

“Gledaoci su vidjeli koliki je Miljanin pritisak, snimljeno je! 148”, govorio je Milan, a onda je Miljana nastavila:

“Vidjeli su gledaoci! Nije mi dobro, pritisak mi je visok, napamet pijem lijekove ovdje, uzimam od zadrugara, Zorica mi je dala lijek, ne znam da li smijem to da pijem. Momentalno ih zovi da me puštaju odavde. Molim vas, ne može niko u dječiji apartman da ulazi! Moje dijete je ovdje ugroženo! Tata zovi advokata, ovo je logor, ovdje me maltretiraju”, govorila je Miljana, a nakon svih ovih uvreda na račun produkcije, Veliki šef je donio odluku da Miljana bude diskvalifikovana.

.

.

.

.

Kurir