14/02/2020 - 02:38


Novi haos u Zadruzi: Gagi ─Éogani napustio rijaliti!

 

Dobro je poznato da u─Źesnici rijalitija “Zadruga” nemaju kontakta sa spolja┼ínjim svijetom, ni u vidu telefona, a ni u vidu posjeta, pa ─Źesto mo┼żemo vidjeti kako im sve to te┼íko pada.

Me─Ĺutim, kada su neke neo─Źekivane situacije u pitanju, kao ┼íto je posjeta ljekaru i sli─Źno, produkcija ispo┼ítuje svakog zadrugara. Ovog puta Gagi ─Éogani je imao zakazano ro─Źi┼íte na sudu, na koje je morao da ode, pa je u pratnji ─Źlanova produkcije napustio Imaginarijum, kako bi oti┼íao na sud.

On se pojavio u jednoj emisiji na televiziji Pink, kako odlazi na sud, a prepoznatljiv je i bijeli kombi iz Imaginarijuma, kojim voze u─Źesnike kada su ovakve situacije u pitanju.

─îim je zavr┼íio, odmah je vra─çen u Zadrugu, a kako prenose iz ove emisije, on je tu┼żio jedan medijski list, pa je zato morao i na ro─Źi┼íte. Nakon toga su ga odmah vratili u rijaliti, a na snimku se jasno vidi da nikakve kontakte nije imao ni sa kim i da je sa njim sve vrijeme bio ─Źlan obezbje─Ĺenja.

Pored Gagija, Zadrugu je zbog odlaska na sud napu┼ítao i njegov nesu─Ĺeni zet Marko Miljkovi─ç. Kako mediji prenose, on je i┼íao na ro─Źi┼íte zbog problema sa slu┼żbenim licima. Navodno, Miljkovi─ç bi zbog problema sa policijom mogao dobiti 5 godina kazne.

.

.

.

.

Espreso

 
POVEZANO