Novi haos u Zadruzi: Gagi Đogani napustio rijaliti!

2

Dobro je poznato da učesnici rijalitija “Zadruga” nemaju kontakta sa spoljašnjim svijetom, ni u vidu telefona, a ni u vidu posjeta, pa često možemo vidjeti kako im sve to teško pada.

Međutim, kada su neke neočekivane situacije u pitanju, kao što je posjeta ljekaru i slično, produkcija ispoštuje svakog zadrugara. Ovog puta Gagi Đogani je imao zakazano ročište na sudu, na koje je morao da ode, pa je u pratnji članova produkcije napustio Imaginarijum, kako bi otišao na sud.

On se pojavio u jednoj emisiji na televiziji Pink, kako odlazi na sud, a prepoznatljiv je i bijeli kombi iz Imaginarijuma, kojim voze učesnike kada su ovakve situacije u pitanju.

Čim je završio, odmah je vraćen u Zadrugu, a kako prenose iz ove emisije, on je tužio jedan medijski list, pa je zato morao i na ročište. Nakon toga su ga odmah vratili u rijaliti, a na snimku se jasno vidi da nikakve kontakte nije imao ni sa kim i da je sa njim sve vrijeme bio član obezbjeđenja.

Pored Gagija, Zadrugu je zbog odlaska na sud napuštao i njegov nesuđeni zet Marko Miljković. Kako mediji prenose, on je išao na ročište zbog problema sa službenim licima. Navodno, Miljković bi zbog problema sa policijom mogao dobiti 5 godina kazne.

.

.

.

.

Espreso