Išao u Ostrog i molio za pomoć, a onda tugu liječio sa Anom Korać? Karić demantovao vezu sa Lunom, pa otkriveno ovo!

2

Stefan Karić jedan je od komentarisanijih učesnika treće sezone rijalitija “Zadruga”. Nije samo učešće u Zadruzi doprinijelo tome da on bude jedna od glavnih tema. Najčešće je njegovo ime vezivano za pokojnu misicu Dijanu Milojković.

Mlađani Stefan Karić je u više navrata priznao da je ona njegova najveća ljubav i da je sa njom želio sve. Međutim, nakon njihovog raskida, mnogi su ga optužili da ju je prevario, izdao, i da joj se stanje zbog toga pogoršalo.

– U jednom trenutku je sve krenulo po zlu. Dijana je živjela sa Stefanom u njegovoj porodičnoj kući i jedan dan našla je njegov drugi telefon. Kada ga je upalila na telefonu je vidjela da je Stefanu pisala neka druga djevojka sa kojom on tvrdi da nikada ništa nije imao. On je pokušao da se izvuče i da kaže da je telefon ustvari od njegovog oca Osmana, kako se Dijana ne bi potresla, međutim kada ga je Dijana uhvatila u laži više mu nije vjerovala. Raskinula je sa njim i odselila u Ćupriju. Stefan je nakon toga više puta pokušavao da se pomiri sa Dijanom, ali ona to nije željela. Dvije i po godine kasnije, Dijana je izgubila bitku sa opakom bolešću i preminula. To je Stefana jako zaboljelo i nikada se nije oporavio od gubitka svoje najveće ljubavi – kaže Stefanov prijatelj.

Stefanu Kariću vijest o smrti bivše djevojke slomila je srce. On je otišao u manastir Ostrog i molio se za nju u tišini. Inače ,pred ulazak u rijaliti, Stefan je potražio i stručnu pomoć.

Očigledno je da se Stefan borio sa gubitkom svoje najveće ljubavi, na razne načine. Ali, nikada nije krio to da i dalje pati što Dijana i on nisu zajedno. Nakon Dijane, Stefan se suzdržavao od vezivanja u emotivnom smislu. Sve je to često delio i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Stefan je nastavio dalje, imao je druge devojke, ali ipak, nijedna ljubav nije bila dovoljno velika da popuni svu prazninu koja je poslije Dijane ostala. Mediji su ga dovodili u vezu sa Kristinom Kijom Kockar, pobjednicom “Zadruge 1”, ali je on negirao da su oni ikada bili zajedno. A onda su krenule da se pune naslovne strane i da se spekuliše o njegovom odnosu sa pjevačicom Katarinom Živković, kao i sa još dvije učesnice “Zadruge“ i to Lunom Đogani i Anom Korać. Čak je i sam Stefan priznao vezu, koja je doduše bila kratkog daha, sa Jelenom Pešić, još jednom učesnicom “Zadruge”.

U nekoliko navrata se moglo načuti da je Stefan Dijanu varao baš sa zadrugarkom sa kojom su ga mediji i povezivali! Međutim, potvrdu toga nismo dobili!

Njegov ulazak u rijaliti “Zadruga” pokrenuo je sve!

Nakon što je privukao takvu pažnju bilo je logično da će se za Stefana zainteresovati i produkcijske kuće rijaliti programa u Srbiji. Odlučio je da prihvati ponudu “Pink“ televizije i uđe u rijaliti “Zadruga”. Kada je ušao u “Zadrugu”, mnoge djevojke su se takmičile da osvoje njegovo srce, ali to im nije polazilo za rukom. Stefan je u rijalitiju govorio da mu mnogo teško pada i to što „Zadrugu“ gledaju i njegova i Dijanina porodica i da on ne želi da ide od jedne do druge djevojke. Rekao je da je fazon “sa cvijeta na cvijet” davno prevazišao i da mu je stalo do toga da nađe djevojku koja mu u potpunosti odgovara. Jedina djevojka koja se Stefanu za sada u rijalitiju dopala je Iva Grgurić, takmičarka iz Hrvatske. Nakon upoznavanja i obostranih simpatija, par je započeo ljubavnu vezu. Međutim, isplivale su određene stvari iz Ivinog života koje se Stefanu nisu dopale. Riječ je o njenim vezama sa muškarcima sa kojima je bila ranije. To je u nekoj mjeri poljuljalo njihov odnos.

.

.

.

.

Espreso/Svet