NIŠTA BEZ BOSANACA U ZVEZDAMA GRANDA! Sanel raspametio sve, Bosanac nije mogao sakriti oduševljenje!

49

Sanel Osmanović (22) iz Živinca, večeras se predstavio pesmama ,,Da je srce dijamant” Muharema Serbezovskog i ,,Cvetaju lipe” Kemala Malovčića.

Sanelu je mentor bio Dragan Stojković Bosanac, koji ga je bodrio sa produkcijeske stolice. Prvo ,,da” stiglo je od Marije Šerifović nakon prve pesme, a u drugoj pesmi stigli su glasovi od svih ostalih članova žirija, što je kandidatu sa svih 6 glasova obezbedilo direktan prolazak u treći krug!

Ana Bekuta, prva je prokomentarisala ovog takmičara: ,,Sanele, ostani takav i pevaj tako do kraja života, tako neiskvareno ,čisto, lepo. Ali moram ja kao devica u horoskopu da ti nađem manu. Nisam čula lepo ,,dijamant” moraš to ,,t” na kraju da se čuje” .

,,Inače ova emisija se zove ,,Konačno” a jel znate zašto?” pitao je Saša Popović, pa dao odgovor- ,,Zato što je u 4.emisiji konačno prošao jedan kandidat od Bosanca” a svi članovi žirija su aplaudirali. Snežana Đurić i Marija su rekle Sanelu da je ,,sašio” prvu pesmu i da mnogi profesionalci mogu da mu pozavide.

Bosanac je za kraj rekao: ,,Sanele, čestitam ti, ti si pjevač, ti si izneo ono što smo pričali, i mogu vam reći da je Sanel i odličan svirač na par instrumenata. Mnogo će on zamutiti kotlića i sve što nas čeka.”

Foto: D. Milošević
Grand.online