LUNA POKUŠALA DA ISPROVOCIRA KIJU?! Pjevačica joj OVAKO zapušila usta i sve objasnila

106

Pevačica Kristina Kija Kockar već je skoro dva meseca boravi u Americi, gde ima turneju sa koleginicom Katarinom Živković.

Njena nekadašnja suparnica iz “Zadruge 1” Luna Đogani nedavno je izjavila da bi išla na turneju u Americi tek, kako je rekla, kad bude sigurna da će joj biti puni nastupi, jer ne želi da se blamira, a mnogi su to shvatili kao opasku na konto Kijine turneje.

Kockareva to ovako komentariše:

– Ne znam da li je aludirala na mene, nije me ni spomenula. Čini mi se da je o sebi govorila. Za godinu i po dana napravila sam toliko toga, svaka pesma se našla na prvom mestu, dobila sam toliko nagrada, bila u žiriju “Pinkovih zvezda” i “Pinkovih zvezdica”. Nastupala sam u najboljim klubovima širom regiona i dijaspore, svi su uvek bili puni i na osnovu mog rada sam s razlogom pozvana u Ameriku. Navikla sam na to da se pojedincima ipak ne sviđam.

Kija Kockar je otkrila i kako provodi vreme u Americi.

– Ili sam u sobi na Netfliksu, ili u nekom restoranu. Obišla sam sva kazina u Las Vegasu, a i striptiz klubove širom Amerike – izjavila je Kija za “Kurir Stars”, pa dodala:

– Ovde kupujem samo donji veš. Inače nisam neki ljubitelj šopinga, pa kupujem, a da ne probam stvari po radnjama.

Kija je otkrila i kako se slaže sa koleginicom Katarinom Živković na zajedničkoj turneji.

– Super! Mirza se vratio, ostala sam s Kaćom Živković. Bukvalno nismo imali nijednu svađu ili neslaganje. Ne smaramo jedna drugu i volimo restorane, filmove, pa smo se lepo uklopile – bila je iskrena Kija.

Srbija Danas