LUNA ODBILA 30.000 EVRA za ULAZAK U ZADRUGU?! Umjesto toga Đoganijeva postaje VODITELJKA PINKA?!

149

Luna Đogani je nedavno izjavila da je rijaliti za nju gotov, te da nema nameru da se u takvom programu ponovo nađe.

Mlada pevačica mogla je ponovo da se nađe na velelepnom imanju u Šimanovcima i to za iznos od 30.000 evra, te iako joj je ova suma bila primamljiva, morala je da je odbije. Ali ono što je prihvatila je da postane voditeljka emisije “Amnezija”, na radiju koja se svakodnevno emituje u pomenutom rijalitiju.

– Čim je Lunin bivši dečko Marko Miljković ušao u Zadrugu, produkcija ružičaste televizije došla je na ideju da i nju uvede u Belu kuću. Odmah su je pozvali na razgovor, ali koliko god da ne želi da se vrati u Šimanovce, Luna je pristala da se sastane sa njima i čuje, šta imaju da joj predlože. Ideju da se ponovo nađe na imanju je odbila, a kada je čula o kojoj sumi je reč, rekla je da će da razmisli, pa je i sama imala nekoliko ideja – priča izvor.

– Kako su joj ponudili 30.000 evra da ponovo uđe, nije joj bilo svejedno da odmah odbije ponudu. Ipak, drugu ideju, da postane voditeljka na radiju, koji se emitije u kući, je odmah prihvatila. Luna se takođe i sama ponudila da peva na žurkama Zadruge. – dodao je izvor.

Luna će navodno dobiti emisiju, u kojoj će joj biti odrešene ruke, što se tiče tema, a prvi gost Đoganijeve će navodno biti njen otac, Gagi Đogani.

Srbija Danas