KARIĆ IZGORIO OD LJUBOMORE! Dok je Iva pričala o Davidu, Stefan nije mogao da sakrije bijes! (VIDEO)

103

Gledaoci su imali prilike da postavljaju pitanja zadrugarima o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući.

– Kada je Iva rekla da je David lep, ali da bi opet Stefana izabrala, svi ste skočili na nju kao da je čoveka ubila, jer je David zauzet. A kada je Stefan rekao da je Ana lepa i da bi bio sa njom, da nema dečka, svi ste ćutali. Zar Ana nije zauzeta isto kao David? – glasilo je pitanje za Jovanu Tomić Matoru.

– Jedna stvar mi nije jasna kod Ive. To njeno menjanje. Jeste zaljubljena, pa nije… Iskreno ne znam više šta Iva misli i šta je istina. Ja nisam rekla: “Kako te nije sramota, lažeš”. Ja sam rekla da bih bila sa Ivom, da nemam Sanju. Baš sam se debelo zaj*bala i kao prijatelj i kao osoba – rekla je Matora.

– Ja ne komentarišem Anu, nego sam dobio pitanje da li bih bio sa Anom. Razlika je u tome što sam ja dobio pitanje za Anu, a ona je pričala okolo samovoljno – bio je besan Stefan Karić.

– Ne! Pričali smo da ponovo uđemo i da ne znamo status svakoga, ja sam rekla Zorici i Maji: “Prvo bih opet primetila Stefana, ali tip kao tip David”. Ja ništa loše nisam rekla. Bojite se da kažete Stefanu šta mislite – govorila je Iva.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Srbija Danas