27/01/2020 - 04:37


PROĆIĆE KAO ALEKSANDRA! Miljana Kulić OTKRILA nepoznate DETALJE koji se odnose na VEZU Ane i Davida!

 

Kao i svake subote Ognjen Amidžić je razgovaro sa zadrugarima o nedelji koja je za nama. Na red je došla i Miljana Kulić koja je govorilia o odnosu sa majkom Marijom Kulić i bivšim verenikom Zolom.

– Sada sam apsolutno sigurna da je Zola lažov. Moja majka je mislila da se ja mirim sa njim, ali to nije tačno. Kada je ona plakala ja sam dobila napad panike, isto se ponašala kao kada je saznala da sam trudna. Meni je jako loše bilo jer kada se moja majka sikira ja se osećam mnogo loše, ja ne reagujem odmah takva sam, ali me posle sve stigne. Ima prava što me je pljunula. Trebala je da me ošamari, udari

– Apsolutno se ništa nije desilo, u utorak sam otišla do Stefana Karića, on mi je rekao da je Zoal mrtav pijan i rekao mi je da legnem pored njega i zagrlila sam ga. Ja više nemam emocije prema njemu. Ja mogu da se sprdam na njegov, kao i na svoj račun. To je bilo pitanje gledalaca, ja o tome nisam pričala sa majkom, jer njoj ne pričam baš sa svakim kad se sprdam. Mi ne pričamo o rijalitiju, osim ako ne bude neka svađa. Međutim, ona je to saznala, ona je pomislila da sam ja otišla da se ponižvam – pričala je Miljana.

Iskoristila je priliku da prokomentariše vezu Ane i Davida.

– Ana i David najviše glumi, to je isfolirana ljubav. Oni čim ustanu gledaju koje kamere ih snimaju. Meni nije palo na pamet da to gledam to kada sam bila zaljubljena. Samo se slikaju, on krene da je poljubi, ona ne dozvoljava zbog ruža. Sve je isfolirano kod njih i izrežirano. Kao ljubav u španskim serijama, uradiće Ani isto što i Aleksandri – rekla je Miljana.

Celu situaciju pogledajte na videu.

 
POVEZANO