FOTOGRAFIJE KOJE SLAMAJU SRCE! Kobi je svoju 13-godišnju kćerku vodio svuda sa sobom, zvao ju je Mambasita, a zajedno su otišli u smrt (FOTO)

19

Posle šokantne vesti da je legenda svetske košarke Kobi Brajant (41) poginuo u padu helikoptera u Los Anđelesu usledila je druga šokantna vest, u tragediji je stradala i 13- godišnja ćerka čuvenog sportiste Điana Marija Onor Brajant, piše “TMZ”.

Kobi Brajant je ćerku Đianu Mariju Brajant vodio na košarkaški trening, često je putovao helikopterom, a tragičan splet okolnosti koji se istražuju, doveo je do nesreće koju svetska javnost večeras prati sa ogromnom tugom i nevericom.

Kada su fotografije čuvenog Brajanta u pitanju, pored onih sportskih na kojima su zabeleženi njegovi istorijski sportski uspesi, prednjače one porodične fotografije.

One su nam dočarale onu najlepšu stranu Kobijeve ličnosti – njega kao supruga i njega kao oca.

Kobi je bio veoma posvećen tata, a sa ćerkom Đianom delio je ljubav prema košarci pa su njih dvoje bili tandem koji se često viđao u javnosti.

Điana je sigruno bila očeva košarkaška naslenica, a nije se uzalud pričalo: “Gde je bio Kobi, tu je bila i Điana”.

Brajant je i na Instagramu gde ge je pratilo više do 11 miliona ljudi (i taj broj večeras raste neverovatnom brzinom) objavljivao slike sa naslednicom.

I imao je poseban nadimak za Đianu, pored slike na kojoj je sa drugaricom ponosni tata je napisao: “Mambasita”, a devojčicu su zvali i Điđi.

I to je njena tata ponosno isticao pored slika snimljenih na košarkaškom terenu.

Slike Kobija i njegova ćerke Điane večeras slamaju srce. One su više od ljubavi, više od posvećenosti i sve one prethodile su tragediji koja će se dugo komentarisati rečima: “Ne želim da verujem daje to istina”.

Ostala je priča o velikoj ljubavi oca i ćerke, onoj najvećoj!

Kobi Brajant je sa suprugom Vanesom Brajant kojom se 2001. oženio dobio i ćerke, Nataliju (16) , Bjanku (3) i Kapri koja se rodila pre sedam meseci.

Pink.rs