TI SI MOJA ZABRANJENA LJUBAV! Šopićeva OPTUŽILA Janjuša da ju je ZAVEO, on joj OVIME ZAPUŠIO USTA, pa otkrio šta joj je napisao PISMU! (VIDEO)

190

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa “Zadruga 3” na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Napadala si Ivu i Jelenu Pešić radi Filipa, lagala da mu se nabacuju, a ti si se iza leđa njemu nabacivala Janjušu. Izigravaš poštenje, a varaš dečka. Da li si se izvinila Ivi i Jeleni, a ti si samo želela da skreneš pažnju, da bi mogla iza leđa Filipu da zavodiš oženjenog čoveka? – glasilo je pitanje za Ivanu Šopić.

To što sam ja optuživala nekoga i uradila nešto slično, ne znači da sam pogrešno videla taj primer. Mislim da sam bila pregruba prema Jeleni, što se tiče Ive nisam. Mislim da bi ona bila sa njim, da im nije bilo zamereno to što su se približili. Ja i te kako grešim, ali mislim da sam realna. Ja ne mislim da sam zavela oženjenog muškarca. Ja mislim da sam bila zavođena – rekla je Ivana.

To nije tačno. Ja nisam hteo da kanalim nju. Bolje je da ćutim, a onaj ko zna šta je istina, njega će boleti – rekao je Janjuš.
On i ja smo provodili 24 sata zajedno, ali da sam se ja njemu namerno umiljavala, nisam. Ja sam saglasna da sam kriva što sam dozvolila da budemo 24 sata zajedno i što smo bili prisni – dodala je Ivana.

Neću da neko priča da sam ja zavodio. Ja jesam kriv za te stvari – rekao je Janjuš.

Ja možda jesam flertovala, ali ja nikoga nisam varala. Opet lažeš – dodala je Šopićeva.

Ti si osoba koja je bila sa Filipom i bila je non-stop uz mene. Veoma si bezobrazna. Ti si prvog dana rekla da sam ja tvoj favorit. Ja sam video da ovo izmiče kontroli i ja sam krenuo da lutam. Na ceduljici je pisalo: “Ti si moja zabranjena ljubav”. Nisam to napisao kada je bila sa Filipom, on ne treba da se ljuti na mene. Treba da bude srećan što se nečega oslobodio. Ja sam tebe mnogo puta branio. Govorila je da to radi namerno zbog Filipa – ispričao je Janjušević.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs