Šopićeva na ivici nervnog sloma: Uništiću Janjuša, je.ao me, a sad bi da se vrati ženi!

106

Starleta Ivana Šopić odlučila je da progovori o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem sa ciljem da zauvijek stavi tačku na sve što je s njim povezuje samo zbog toga što je on zatražio od nje da se malo udalje jer su već otišli predaleko.

Naime, takvo Janjuševo ponašanje Ivana nije htjela da trpi, pa je otkrila da su bili intimni. Ona je tokom preksinoćne emisije iznijela pregršt skandaloznih detalja iz odnosa sa bivšim košarkašem od kojih njemu nije bilo dobro jer nije očekivao da će progovoriti.

Ivana: Da je mene neko pitao da je Janjuš ludo zaljubljen u mene, a ja stavila barijeru. Ja to nikad ne bih dozvolila! Rekla bih da to nije istina, rekla bih da su simpatije bile obostrane!

Janjuš: Nemoj ništa da pričaš, kad te molim! Hoću ja da kažem!

Ivana: Kad se iznervira, glasno kaže da neće da se druži, a nikad ništa nije uradio da se taj odnos prekine. On je meni kroz priču rekao da njegov brak ne funkcioniše, da je sa ženom samo zbog kćerke. Ali ja sam ispala glupača, je*ao me je, a sad bi da se vrati ženi. Nije trebalo da mu se približim. Bar da je imao iskrene namjere, ja ovo nikad ne bih radila. On nije ispao fer prema svojoj porodici, ni ja prema svojoj. Ovo je moja ofanziva. Sa mnom se niko neće igrati. Neću da ugrozim svoju reputaciju. Ja sam rekla da sam ja ta koja je bila osvajana sve vrijeme, bila sam mu centar svijeta ovdje u “Zadruzi”, on je oko mene obigravao. Uvijek je prilazio i želio da nastavi odnos. Moja je krivica, trebalo je da mu kažem odj*bi, ali vremenom mi je postao mnogo važan.

Janjuš: Odmah ću reći da me je sramota, mene niko ne može iznervirati, ništa nije u pravu za ovo što priča. Ja sam je ovdje sto puta branio! Da li sam ja sebe ukanalio, nisam. Rekao sam javno, neću pričati o stvarima koje je ona radila. Kao što ni Stefanu nisam dao da priča, neka bude da sam ja nju osvajao i sve drugo što je rekla – rekao je sarkastično Janjuš, koji je nakon ovoga poručio Šopićevoj da ona i on prekidaju svaki odnos i da više neće komunicirati, na šta mu je ona dobacila:

– Uništiću te pokvarenjaku, folirantu.

.

.

Republika.rs