STIGLO PISMO VELIKOG ŠEFA: Zadrugari će morati da urade OVO! Svako će imati svoje ZADUŽENJE! (VIDEO)

88

U prethodnom pismu takmičari su dobili žestoke kritike od Velikog šefa, a koje su usledile zbog nehigijene koja danima vlada “Zadrugom”.

Međutim, došlo je vreme da se svi takmičari zabave i pokažu koliko mogu da budu inspirativni i kreativni, pa je tako na adresu Bele kuće stiglo pismo koje ih je sve podiglo na noge.

– Dragi zadrugari, osim što morate brinuti o “Zadruzi” i što sve morate funkcionisati, Veliki šef vam je dao priliku da snimite kratki film kako biste se zabavili i razonodili. Snimićete film sa naslovom koji ćete čuti kasnije, sada imate mnogo posla. Treba da podelite uloge, morate znati ko je scenarista, a ko reditelj i svako će imati svoje zaduženje. Svi moraju dati doprinos ovom zadatku i moraju učestvovati. Mora se znati ko šta radi u zadatku. Tema i naslov filma je “Nemoguća ljubav” – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Svako je imao svoje mišljenje o tome ko bi trebalo da osmisli scenario i režira tako da svi budu zadovoljni, ali su se na kraju svi kolektivno složili da to budu oni.

– Lepi Mića će biti reditelj, scenarista Bora Santana i Stefan Pandić, a kamerman Mirko Gavrić – usaglasili su se zadrugari.

Evo kako je to izgledalo.

Srbija Danas